Patris Trans - Transport intern si international de marfa, Cluj-Napoca Afisari: 112
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 51
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Traian Vuia , Nr. 206, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0371322118; 0726547991
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@patristrans.ro
  site: www.patristrans.ro
  facebook: PatrisTrans/

 
Patris Trans - detalii firma  
Detalii  video  

Patris Trans a luat fiinta in anul 2003 in Cluj-Napoca, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii profesioniste de transport marfuri.

Schita proiectului a avut si are in vedere domeniul transportului intern si international de marfuri. Avem un obiectiv primar: satisfacerea nevoilor si cerintelor fiecarui client in parte. Si pentru ca ne dorim sa dezvoltam afaceri durabile impreuna, de-a lungul anilor, activitatea noastra a fost caracterizata de responsabilitate, punctualitate si promptitudine. Experienta in ceea ce priveste transportul de marfa ne permite sa spunem ca, in prezent, compania noastra reprezinta un reper important pe piata din Romania.

PrevNext12

Consideram ca serviciile noastre, inalt calitative, constituie atuul principal care face diferenta dintre noi si concurenta!Ne mandrim, in primul rand, cu faptul ca Patris Trans a cunoscut o crestere continua an dupa an. Pentru aceasta crestere trebuie sa le multumim atat clientilor, pentru increderea acordata in tot acest timp, cat si echipei noastre de dispeceri pentru munca depusa si implicarea de care au dat dovada in munca de zi cu zi.

Pentru asigurarea unor servicii de calitate in ceea ce priveste transportul de marfa intern si international, parcul nostru auto este alcatuit din:

  • 50 camioane de 40 t cu capacitate de incarcare de 13,6 mertri 90 mc prelata, echipate ADR;
  • 3 camioane cu remorca (tandem) de 12 t cu capacitate de incarcare de 120 mc;
  • 4 camionete de 7.5 t cu capacitate de incarcare de 46 mc;
  • 1 camioneta de 7.5 t cu lift cu capacitate de incarcare de 46 mc;

In plus, conducatorii auto antrenati in proiectul Patris Trans sunt bine pregatiti profesional, responsabili, atestati de institutii competente si verificati periodic.Patris Trans are in vedere gestionarea optima a cererilor si ofertelor. Reusim astfel sa va oferim varianta potrivita pentru dumneavoastra si gasirea de solutii pentru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dumneavoastra. In functie de caracteristicile marfii, ne preocupam de organizarea transportului in cele mai bune conditii. Organizam totul in raport cu timpul de tranzit si costul transportului de marfa.

Preturile noastre sunt flexibile – calculate in functie de frecventa, distanta si destinatia preponderenta a curselor. Insa intotdeauna vom cauta solutia cea mai convenabila pentru dumneavoastra. Ne ocupam de optimizarea serviciilor oferite si obtinerea celui mai mic pret pentru dumneavoastra.In materie de consultanta, echipa noastra experimentata va va sta alaturi si va va oferi intotdeauna o solutie corecta si personalizata pentru nevoile dumneavoastra.Pentru ca stim ca vreti ca bunurile dumneavoastra sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intact din punct de vedere calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerintele de orar, serviciile Patris Trans SRL vor indeplini cerintele legate de transportul dumneavoastra.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video