Scoala de Biliard - Bucuresti Afisari: 728
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Biliard - cursuri initiere Vizitatori: 279
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Heliade intre Vii, Nr. 25, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723596939
-------------------------
Web: Internet
  email: scoala.biliard@gmail.com; lectii@scoala-biliard.ro
  site: www.scoala-biliard.ro
www.facebook.com/scoala.biliard/

 
Detalii activitate

Scoala de biliard din Bucuresti ofera lectii si cursuri de biliard pentru incepatori si avansati, cursuri de initiere, tutoriale si lectii de biliard online pentru toti pasionatii acestui minunat sport.

Invata sa joci biliard corect la singura scoala de biliard din Romania care functioneaza intr-un spatiu privat, dotat cu cele mai bune echipamente unde vei fi indrumat de un instructor de biliard acreditat. Daca iti place biliardul si vrei sa inveti sa-l practici corect, daca vrei sa castigi mai des atunci cand joci cu prietenii sau chiar sa participi la concursuri, Scoala de Biliard din Bucuresti este locul potrivit pentru tine.

Cursuri de Biliard

  • Curs de initiere
  • Curs pentru avansati
  • Sedinte de antrenament
  • Analiza video

Scoala de Biliard functioneaza sub autoritatea Clubului Sportiv Alfa din Bucuresti, într-o locatie dedicata cursurilor de biliard si antrenamentului sportiv, fiind astfel singura scoala de biliard din Romania în adevaratul sens al cuvântului! Recomandate de Federatia Româna de Biliard-Pool, cursurile se tin sub îndrumarea antrenorului federal, Gabi Visoiu.

Usile noastre sunt deschise tuturor pasionatilor de biliard, indiferent de vârsta, cursantii actuali având vârste cuprinse între 8 si 60 de ani! Biliardul este un sport complex si solicitant, dar satisfactiile sunt pe masura, fie ca este vorba de un joc amical, cu prietenii sau de prima victorie într-o competitie. La scoala de biliard poti învata sa joci corect pentru a te putea bucura de tot ce are de oferit acest minunat sport.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16]
 
Biliard cursuri  |  Cursuri online  |  Echipamente speciale  |  Program personalizat antrenament  |  Tacuri biliard  |  Urmarire persoane  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.