PLAIASU LAW FIRM Afisari: 122
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 51
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bujorului, nr. 10, Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0768107251
-------------------------
Web: Internet
  email: office@plaiasu-lawfirm.ro
  site: www.plaiasu-lawfirm.ro

 
Servicii Drept Comercial  
Detalii  video  

Cabinetul de avocat Plaiaşu şi-a construit o reputaţie pentru excelență în servicii avocaţiale, iar experienţa noastră ne-a permis să asistăm clienţi din aproape fiecare ramură industrială și să reprezentăm aproape orice formă de structură juridică.

Biroul nostru este organizat pentru a răspunde nevoilor clienților în cel mai eficient mod posibil. Deși de multe ori suntem chemați pentru a dezvolta soluții creative la provocări unice, am inteles că multe dintre tranzacțiile clienților noștri și nevoile juridice ale lor se încadrează în categorii recurente. Cu asta în minte, specialistii nostri in dreptul afacerilorofera consultanta si asistenta in materii esentiale, inclusiv: Contracte comerciale; Titluri de valoare; Întreprinderiindividuale, Persoane fizice autorizate; Afaceri Internationale; Servicii pentru investitori; Fuziuni & Achizitii; Finanţare de tip private equity sau venture capital.

Specialistii nostri sunt în măsură să ofere sfaturi și servicii juridice integrate, referitoare la aproape orice probleme care ar putea afecta sau rezulta dintr-o decizie sau dintr-o inițiativă de afaceri. Relații strânse între echipa noastra și alti specialități in probleme legate de afaceri, permit evitarearedundantelor,  ineficientei și conflictelor între specialiști.

Contracte comerciale: Echipa noastra este experimentata în toate aspectele legate de problemele de contractare. Noi lucram cu întreprinderile pentru a structura, negocia si realiza acordurile comerciale, precum si orice alte documente necesare pentru a-si atinge obiectivele de afaceri, pe termen scurt dar și pe termen lung. Experienta noastra include achiziții publice, e-commerce, Convenția Națiunilor Unite privind contractele pentru vânzarea internațională de mărfuri, precum și alte aspecte juridice cu impact de marketing la nivel international. Clientii nostri apeleaza, de asemenea la noi pentru soluționarea litigiilor, în cazul in care partenerii contractuali nu sunt capabili sau refuza sa isi respecte obligatiile asumate.

Afaceri Internaționale: Echipa noastra sprijina clientii romani sau straini in operatiunile comerciale pe care le realizeaza atat in Romania cat si in Uniunea Europeana. Experienta noastra in domeniul afacerilor internaționale ne permite sa oferim o gamă larga de servicii internaționale care includ formarea, fuziunea, achizitionarea si vanzareaunei varietati de entități juridice romane cu activitati in diverse arii industriale. Suntem, de asemenea, consultantiiclientilor nostri straini in legatura cu reglementarile fiscaledin Romania si cele obligatorii ale dreptului Uniunii Europene.

Servicii pentru investitori: Oferim consultanta in domenii-cheie de administrare a investițiilor: consiliere de investitii, due dilligence, asistenta la negociere si achizitii, elaborare de strategii de vanzare ferma. Asistăm în mod regulat clienții în conformitate reglementarile legale in vigoare, atat in raporturile amiabile precum și în litigii sau controverse legale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video