METAL SISTEM Afisari: 92
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Confectii metalice Vizitatori: 38
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Mihaileni, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0231625080; 0753710214
-------------------------
Web: Internet
  email: metalsistemsrl@yahoo.com
  site: www.metal-sistem.eu

 
Hale metalice  
Detalii  video  

Principala activitate a firmei o constituie proiectarea si livrarea de hale industriale, structuri metalice, atat civile cat si industriale, cu diverse destinatii : cladiri de birouri, showroom-uri, sali de sport, ateliere de service, depozite, etc.

Proiectarea se face prin colaborarea cu proiectanti care au o bogata experienta in domeniu. Acestia isi ofera serviciile cu toata diligenta pentru a oferi cele mai bune solutii la cererile clientului. De asemenea, acest proces se desfasoara si prin utilizarea unor aplicatii software care garanteaza faptul ca nu exista nicio marja de eroare tehnica. Tot in acest stadiu al lucrarii clientului i se va putea oferi un pret exact al lucrarii, in functie de dimensiunile prestabilite, dar si un timp de lucru estimativ.

Nu este exclusa executarea unei lucrari cu proiectul beneficiarului. Specialistii nostri ofera solutii optime care se adapteaza la cererile clientului si realizeaza toate aceste lucruri la standarde inalte.

Firma depune toate eforturile necesare pentru a raspunde nevoilor clientului in sensul de a respecta cerintele, timpul de lucru si, nu in ultimul rand, bugetul alocat.

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video