Victoria, Hotel si Restaurant - Mamaia Afisari: 116
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 31
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Mamaia, , Mamaia, judetul Constanta
-------------------------
Phone: Telefon
  0241480390; 0241831024; 0241831028
-------------------------
Web: Internet
  email: oficial@hotelvictoria.ro; rezervari@hotelvictoria.ro
  site: www.hotelvictoria.ro

 
Tarife cazare hotel  
Detalii  

Notiuni informative

Prezenta Nota reprezinta anexa la contractul pentru sezonul estival sau fisa de cazare turist ( dupa caz) , in consecinta este anexa OBLIGATORIE la oricare voucher emis pentru hotelul VICTORIA - Mamaia. NU VOR FI ONORATE REZERVARILE LA CARE CLIENTII NU POT PREZENTA VOUCHER SI ACEASTA ANEXA, semnata fie in agentie ( la momentul achiztionarii pachetului de servicii) fie la receptie (in momentul check-in-ului), care sa ateste ca au luat la cunostinta toate aceste detalii privind serviciile achizitionate la hotel VICTORIA - Mamaia.

1. Ziua hoteliera incepe la ora 18.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in).

2. Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 din ziua succesiva check-in-ului. (ora la care trebuie eliberata camera/ check-out).

3. La cazare turistii vor achita taxa de statiune la receptia hotelului.

4. NUMELE CLIENTILOR SI ORELE DE CHECK-IN SI DE CHECK-OUT TREBUIE PRECIZATE CLAR PE FIECARE VOUCHER EMIS DE CATRE AGENTUL DE TURISM.

5. Pe voucher va fi mentionata oferta achizitionata de catre turist.

6. Servirea meselor in regim bufet se face intre anumite ore:

mic dejun 07.30- 09.30,

dejun 12.30- 14.30

cina 19:30- 21:30.

7. Clientii care achizitioneaza pachete „demipensiune" sau “all inclusive” vor primi la receptie, la check-in, bratari de identificare.

Bratarile vor avea culori diferite , in functie de pachetul achizitionat.

8. Numai in baza acestor bratari se asigura accesul la bufet, in restaurant, la bar si pe plaja. Serviciile „all inclusive" si „demipensiune" constau in: mese servite in restaurant sub forma de bufet plus apa, ceai, cafea, racoritoare, bere, vin (bauturi autohtone). Bauturile alcoolice/non alcoolice incluse in pachetele demipensiune se servesc la barul restaurantului numai in timpul meselor.

Bauturile alcoolice/non alcoolice incluse in pachetele all inclusive se servesc la barul restaurantului in timpul meselor, si la barul de pe terasa in intervalul orar 09.30-23.00.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE

BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN PACHETELE ALL INCLUSIVE SI DEMIPENSIUNE.

9. Turistii care au optat pentru serviciile „all inclusive" si „demipensiune"au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel. In caz contrar accesul la bufet, restaurant, bar, plaja si in zonele de joaca sau animatie va fi restrictionat.

10. Produsele incluse in pachetele „all inclusive" si „demipensiune" se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER si a spatiilor indicate prin anunturi de informare, in timpul sejurului. Accesul in restaurant se va face exclusiv pe intrarea din receptie in orarul stabilit pentru servirea mesei. Rugam gentila clientela sa poarte tinuta decenta in timpul servirii mesei.

Din motive ce privesc siguranta si sanatatea clientilor nostri, le facem cunoscut faptul ca bauturile si mancarea se vor servi numai in incinta restaurantului si a terasei.

11. In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte functie de numarul de turisti din hotel.

12. In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.

13. NU EXISTA FRIGIDERE IN CAMERE, CI NUMAI RACITOARE TIP MINIBAR, ACESTEA NEFIIND IN MASURA SA PASTREZE ALIMENTE, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici decat, cel mult, peste noapte. Avand in vedere ca nu sunt conditii de pastrare in echipamente cu regim termic controlat, NU ESTE PERMIS ACCESUL IN HOTEL CU ALIMENTE SAU BAUTURI DIN EXTERIOR.

14. Minibarurile din camere sunt incarcate cu bauturi racoritoare diverse, bere, vinuri, dulciuri, alune, etc - contra cost. Toate aceste produse SUNT PRECIZATE IN FISA DE CONSUM A MINIBARULUI si scoaterea acestora din racitor va fi considerata ca si intentie de consum, determinand incarcarea valorii produselor lipsa din minibar in contul camerei, solicitandu-se clientului achitarea acestora.

15. In camerele duble standard pot fi cazate maxim 2 persoane adulte si un copil de pana la 7 ani in acelasi pat cu parintii.

16. ACCESUL CU ANIMALE DE COMPANIE NU ESTE PERMIS.

17. Cererile suplimentare de tip: patut pentru sugar, persoane cu dezabilitati locomotorii, restrictii de consum alimentar (diabetici), vegetarieni, PENTRU A LE DA CURS SI ASIGURA ASISTENTA NECESARA trebuie sa ne parvina inca de la transmiterea comenzii ferme si sa fie clar mentionate in voucher.

18. Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCARE - proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA, in limita locurilor disponibile. HOTELUL NU PERCEPE TAXA DE PARCARE.

19. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului VICTORIA nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Respectarea de catre aceste terase a normelor si regulilor de exploatare stabilite pentru perioada estivala este la unica decizie a administratorilor acestor localuri, hotelul neputand fi raspunzator de abaterile acestora, depasirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limita convenite. Administratia hotelului face toate eforturile sa impuna regulile generale.

20. Rezervarile sunt garantate NUMAI pana la ora 19.00; CLIENTII AU OBLIGATIA SA NE ANUNTE TELEFONIC ASUPRA POSIBILELOR INTARZIERI DUPA ORA LIMITA- LA NR DE TELEFON: 0241-480.390 / 0241. 831.028 la receptia hotelului sau mail: rezervari@hotelvictoria.ro

 

DESCRIERE OFERTE:

In atentia beneficiarilor serviciului All Inclusive

Bratarile de culoare albastra specifice acestuit tip de serviciu sunt individuale, de aceea posesorul are obligatia de a prezenta bratara ori de cate ori ii va fi solicitat de catre staff-ul hotelului.

Produse si servicii incluse in acest tip de pachet:

- Masa – in regim bufet - mic dejun, pranz, cina - cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata. In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte. Accesul in restaurant se va face exclusiv pe intrarea din receptie in orarul stabilit pentru servirea mesei,apoi accesul la bar se va face doar pe terasa.

- Bauturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft –alb/roze, cognac, lichior;

- Bauturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa /carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/ dejun 12.30 – 14.30/ cina 19.30 – 21.30) si ulterior la barul de pe terasa, intre orele 09.30 – 23.00.

- Snack-uri intre orele 17.30 – 18.30 – acestea se vor servi in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie la snack bar-ul situat in zona restaurantului si a terasei.

- acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;

- acces gratuit la terenurile de sport de pe plaja: Tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie intre orele 10.00 – 17.00);

- parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile - proprietatea Primariei Constanta;

- acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;

- acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar)si pe plaja acestuia – Azzura Beach.

 

In atentia beneficiarilor serviciului Demipensiune

Bratarile de culoare rosie specifice acestuit tip de serviciu sunt individuale, de aceea posesorul are obligatia de a prezenta bratara ori de cate ori ii va fi solicitat de catre staff-ul hotelului.

Produse si servicii incluse in acest tip de pachet:

- Masa – in regim bufet - mic dejun si pranz sau cina cu o sortimentatie bogata, deserturi, fructe si inghetata- se va opta pentru varianta mesei principale la check-in; In lunile Mai si Septembrie (in functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte. Accesul in restaurant se va face exclusiv pe intrarea din receptie in orarul stabilit pentru servirea mesei.

- Bauturile alcoolice incluse numai in timpul meselor:, bere draft, vin draft –alb/roze, cognac, lichior;

- Bauturi non-alcoolice incluse numai in timpul meselor: sucuri acidulate draft gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului in timpul programului de masa (mic dejun 07.30 – 09.30/dejun 12.30 – 14.30 sau cina 19.30 – 21.30) si la barul de pe terasa in timpul mesei pentru care s-a optat la ceck-in.

Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa, ales la check-in, pentru acest tip de pachet nu se mai servesc bauturi.

- Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia;

- Acces contra cost la terenurile de sport de pe plaja: Tenis, fotbal, volei (echipamentele se asigura in limita articolelor sportive disponibile iar utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie); se acorda discount 50 % din tariful initial.

- Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta;

- Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera;

- Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante, bar)si pe plaja acestuia- Azzura Beach;  

In atentia beneficiarilor pachetelor cu mic dejun

Produse si servicii incluse in acest tip de pachet:

- Cazare cu mic dejun – in regim bufet; - Bauturi non-alcoolice incluse doar in timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai si apa de masa/carbogazoasa. - Acces gratuit la cele 2 locuri de joaca exterioare situate in complex si pe plaja acestuia; - Acces gratuit internet wi-fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia; - Acces contra cost la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei – 20 lei/ora – utilizarea terenurilor se face cu pre-rezervare la receptie; - Parcare auto gratuita in limita locurilor disponibile – proprietatea Primariei Constanta; - Acces contra cost pe plaja complexului – 15 lei/zi/persoana – daca se achita sezlongul pe intreaga durata a sederii se aplica o reducere de 15%.

 

RECOMANDARI !!!

La plecarea din camera asigurati-va ca nu au ramas obiecte electrice in prize ( tensiune 220 V ). Pentru orice defectiune adresati-va Receptiei. Asigurati-va ca usa si ferestrele sunt incuiate atunci cand parasiti camera!

Nu lasati copii nesupravegheati!

In caz de incendiu va rugam sa sunati la 112, sa consultati fisa de informare specifica incendiilor iar apoi urmati planul de evacuare!

Pentru a evita displaceri va sfatuim sa nu lasati obiecte de valoare in masini sau in camere. Le puteti depozita in seif la receptie.

Pentru a va asigura un concediu linistit va sfatuim sa nu consumati alimente de la comerciantii ambulanti de pe plaja, sa nu consumati alimente tinute in soare si caldura in conditii ce nu prevad pastrarea prospetimii lor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
servirea mesei  |  Accesul orice ora din zi sau noapte  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Alimente baza  |  Alimente copii  |  Amenajare balcon  |  Animale de companie  |  Animale mici companie  |  Anunturi prin telefon  |  Apa carbogazoasa  |  Apa masa  |  Aplica exterior  |  Aranjamentele florale  |  Aranjamentele florale nunta  |  Asistenta auto  |  Asistenta parcare  |  Bar fructe  |  Bratari identificare  |  Camera caldura  |  Camere copii  |  Ceai copii  |  Ceai de fructe  |  Ceai fructe  |  Cocktailuri organizari  |  Companie animale  |  Complex hotelier  |  Culori diverse   |  Culori standard  |  Cununia civila   |  Deserturi  |  Draft de bere   |  Echipamente bar  |  Echipamente de fotbal  |  Echipamente de sonorizare  |  Echipamente electrice  |  Echipamente patiserie  |  Echipamente pizza  |  Echipamente siguranta  |  Evenimente corporate  |  Evenimente de neuitat  |  Evenimente festive  |  Evenimente mondene  |  Evenimente private  |  Formatie nunta  |  Fotbal plaja  |  Fotbal echipamente  |  Fotografi nunti  |  Gradina vara  |  Hotel apartamente  |  Hotel bar  |  Hotel camere duble  |  Hotel restaurant specific international  |  Hotel restaurant specific romanesc  |  Hotel terasa  |  Inghetata cafea  |  Inghetata masini  |  Lichioruri bauturi alcoolice  |  Locuri joaca  |  Masini cafea  |  Masini inghetata  |  Mese bar  |  Mese exterior tenis masa  |  Mese fotbal  |  Mese principale  |  Mese receptie  |  Mese terasa  |  Mini frigidere  |  Mini pizza  |  Nunta la starea civila  |  Nunti tematica  |  Nuntii, botezuri  |  Oferte turism  |  Organizari botezuri  |  Organizari evenimente corporate  |  Pachet servicii  |  Pachete de sonorizare  |  Pachete turistice  |  Patiserie echipamente  |  Patuturi copii  |  Petrecere corporate  |  Petrecere onomastica  |  Petreceri botez  |  Petreceri cocktail  |  Pizza copii  |  Preparate culinare  |  Prize auto  |  Prize electrice  |  Prize telefon  |  Produse electrice  |  Racitoare apa  |  Racitoare bere  |  Recomandari   |  Regim hotelier  |  Respectarea drepturilor copilului  |  Restaurant romanesc  |  Restaurant, terasa, bar  |  Restaurante echipamente  |  Restaurante nunta  |  Restaurante nunti  |  Restaurante specific international  |  Rezervari la restaurante   |  Servicii de sonorizare   |  Servicii masa  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Serviciu gratuit  |  Serviciu special   |  Serviciu vin  |  Servirea mesei pranz  |  Siguranta exploatare  |  Sucuri acidulate  |  Sucuri fructe  |  Televiziune prin cablu  |  Televizor cabina dus  |  Tenis masa  |  Terasa gradina  |  Terasa vara  |  Terase exterioare  |  Terase restaurante  |  Terenurile de fotbal  |  Terenurile de tenis   |  Tinute de zi   |  Tinute zi copii  |  Vanzare vinuri  |  Varianta standard  |  Vin alb  |  Vin consum  |  Vin masa  |  Vinuri consum  |  Vinuri masa  |  Vinuri roze  |  Volei echipamente  |  Ziua casatoriei  |  Zonele de plaja  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.