PUBLIC EUROCONSULTING Afisari: 83
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri diverse Vizitatori: 41
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ovid Densusianu , nr.9, Bl.P 191, Sc.A, Ap.2, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0359801090; 0728270876
-------------------------
Web: Internet
  email: office@publiceuroconsulting.ro
  site: www.publiceuroconsulting.ro

 
Bucatar si Bucatar Sef  
Detalii  

Cursuri acreditat de Min. Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Min. Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului!

a) Curs Bucatar Acesta este un curs de calificare! Oferim: suport de curs pe CD Durata: 720 h (240h teorie si 480h practica) Conditii minime pentru inscriere: Invatamant general obligatoriu (Minimum 8/10 clase invatamant obligatoriu in functie de anul absolvirii si structura ciclului de invatamant la acea data)

b) Curs Bucatar Sef Acesta este un curs de specializare! Oferim: suport de curs pe CD Durata: 120 h (80h teorie si 40h practica) Conditii minime pentru inscriere: Diploma de calificare ca bucatar

Bucataria reprezinta un domeniu fascinant pentru multi dintre cei pasionati de aceasta arta a gatitului. Dragostea fata de creatie transforma un simplu aliment intr-un preparat extraordinar, gata sa faca cu ochiul si celor mai exigente gusturi. Mediatizarea acestei meserii a sustinut transformarea sa dintr-o simpla munca intr-un mod de viata/cariera/profesie si chiar o oportunitate de multumire sufleteasca pentru bucatari. Retetele stau la baza acestei ocupatii, insa exigentele consumatorilor obliga deseori bucatarul sa isi lase libera imaginatia in vederea crearii unui mod de viata cu totul personal pentru fiecare client in parte! Pentru practicarea acestei meserii bucatarul are nevoie de certificarea competentelor sale printr-un curs de calificare ce vizeaza insusirea elementelor specifice misiunii sale - pregatirea preparatelor culinare sub aspect calitativ si estetic deopotriva!

Lectori: Colaboratorii nostri pe partea de formare profesionala sunt lectori cu experienta in domeniul culinar, persoane care lucreaza in cadrul unor institutii de invatamant specializate pe domeniul culinar sau lectori care isi desfasoara activitatea practica in cadrul unor unitati economice de profil. Lectorii nostri s-au implicat intens pe parcursul colaborarii noastre, in cadrul activitatii de predare-invatare, reusind sa dezvolte profesionsiti in domeniu. Lectorii nostri sunt practicieni in domeniul culinar, avand pregatire temeinica atat ca formatori cat si pregatire specifica, de specialitate. Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care au absolvit invatamantul general obligatoriu persoane care isi doresc sa profeseze in domeniul culinar, si care in urma acestui curs vor primi un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite. In acelasi timp, acest curs vizeaza si persoanele care doresc o noua calificare/conversie profesionala. Cursul de bucatar sef se adreseaza persoanelor care au deja calificarea de bucatar si doresc sa aprofundeze cunostintele in domeniul culinar. Bucatarul sef este acea persoana care coordoneaza activitatea in cadrul unei bucatarii, determina structura si volumul productiei de preparate, coordoneaza activitatile de dotare tehnologica a bucatariei. *Suntem singura agentie de formare profesionala din jud. Bihor, autorizata pentru organizarea cursului de Bucatar Sef!

La finalul programului, cursantii vor dobandi competente in: - Comunicarea la locul de munca - Desfasurarea muncii in echipa - Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca - Asigurarea conditiilor de calitate, igienico-sanitare - Organizarea cadrului general de deschidere si inchidere a activitatii sectiei de alimentatie si turism - Prevenirea poluarii mediului inconjurator cu elemente specifice acestei activitati de alimentatie - Intocmirea documentelor specifice activitatii de alimentatie si turism - Realizarea actiunilor de supervizare si control - Realizarea preparatelor culinare: pregatirea antreurilor calde si reci, pregatirea fripturilor, pregatirea mancarurilor din carne, pregatirea mancarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase, pregatirea preparatelor lichide, prepararea dulciurilor (deserturilor), prepararea mancarurilor din peste si fructe de mare, realizarea aluaturilor de baza, realizarea salatelor, realizarea sosurilor - Comunicarea in limba moderna - Utilizarea calculatorului - Asigurarea evidentei operative - Exploatarea echipamentelor tehnologice - Coordonarea activitatilor specifice bucatariei - Asigurarea pastrarii factorilor nutritivi - Asigurarea salubritatii materiilor prime si a preparatelor culinare - Realizarea estetica a preparatelor culinare - Asigurarea calitatii - Promovarea ofertei de preparate culinare

Beneficii: - diploma (certificat de calificare/specializare) cu recunoastere nationala si internationala, insotita de suplimentul descriptiv cu toate competentele dobandite - deprinderea tuturor cunostintelor necesare profesarii acestei ocupatii cu ajutorul unor lectori cu experienta vasta din punct de vedere teoretic si practic - posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca - pentru companii pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursati inscrisi - introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post daca sunteti interesati, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil - consultanta pe tot parcursul derularii cursului in domeniul alimentar

Avantaje: - posibilitatea efectuarii stagiului de practica in unitati de specialitate sau la locul de munca - pentru companii, pretul cursului este negociabil, in functie de numarul de cursanti inscrisi - introducerea CV-ului Dumneavoastra in baza noastra de date in vederea ocuparii unui post, prin recomandare din partea noastra catre unitatile economice de profil

Inscrie-te ACUM la CURS si PRIMESTI un CUPON de 200 RON pe care il poti folosi la urmatorul curs realizat prin Compania noastra! (valabilitate cupon: 2 luni) Atentie: Cuponul poate fi oferit altei persoane pentru a beneficia de REDUCERE!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
implementare proiecte consultanta  |  lucrul in echipa  |  Activitati referitoare la gestiune  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Arta cursuri  |  Baza noastra de date  |  Cariera profesionala   |  Certificat calitate  |  Certificat mediu  |  Colectare date  |  Colectare deseuri  |  Colectare deseuri chimice  |  Colectare deseuri periculoase  |  Consilierea familiei  |  Consultanta calitate  |  Consultanta arhitectura  |  Consultanta baza date  |  Consultanta constructii  |  Consultanta de specialitate  |  Consultanta legislatia muncii  |  Consultanta legume fructe  |  Consultanta management  |  Consultanta managementul calitatii mediului  |  Consultanta probleme mediu  |  Consultanta proiect   |  Consultanta securitate  |  Consultanta securitate mecanica  |  Consultanta ssm  |  Consultanta transport  |  Contractul colectiv de munca   |  Contractul de munca  |  Control personal  |  Cunoasterea mediului  |  Cunostinte de baza   |  Curs bucatar  |  Curs inspector resurse umane  |  Curs lucrator comert  |  Curs manager resurse umane  |  Curs planificare organizare  |  Cursuri acreditate  |  Cursuri autorizate   |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calculatoare  |  Cursuri calificare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri estetica  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri gestiune  |  Cursuri inspector protectia muncii  |  Cursuri management mediu  |  Cursuri management sanatatea muncii  |  Cursuri managementul calitatii  |  Cursuri managementul mediului  |  Cursuri mecanica  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri persoane juridice  |  Cursuri pregatire profesionala  |  Cursuri prevenirea poluarii  |  Cursuri recunoscute international  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Deseuri periculoase  |  Dezvoltare personala  |  Dezvoltare profesionala  |  Diploma absolvire   |  Distributie marfuri  |  Domeniul protectiei consumatorilor  |  Elaborarea actelor juridice  |  Elaborarea documentatiei  |  Estetica cursuri  |  Evaluare a muncii  |  Evidenta date personal  |  Evidenta personalului  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Gestionarea bazei de date  |  Inginerie   |  Inscriere cursuri  |  Inspector resurse umane  |  Instruirea personalului  |  Legislatia muncii  |  Legislatia muncii consultanta  |  Locul de munca  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al sanatatii securitatii  |  Management proiect  |  Management transport  |  Managementul calitatii  |  Managementul calitatii cursuri  |  Managementul deseurilor  |  Managementul mediului cursuri  |  Manager de proiect  |  Manager resurse umane   |  Masini formare  |  Mediu monitorizare  |  Ministerul muncii familiei protectiei sociale  |  Mod de viata  |  Modulul de curs  |  Monitorizare mediu  |  Monitorizare si evaluare a rezultatelor  |  Monitorizarea starii de sanatate   |  Munca calificata  |  Munca temporara  |  Orez fructe mare  |  Orez simplu  |  Oua paste  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Paste fainoase post  |  Personal intern  |  Personal ocazional  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Prevenirea imbolnavirilor  |  Proiect management  |  Protectia mediului  |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Protectia persoane  |  Relatii de munca   |  Resurse umane   |  Securitate si protectie  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Sistemul de gestiune  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Studii mediu  |  Transport deseuri  |  Unitati de invatamant  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.