ARTISAN DE MAISON CONCEPT Afisari: 152
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 59
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti-Ploiesti , nr. 166, Tancabesti, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0756134837
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@artisandemaison.ro
  site: www.artisandemaison.ro

 
Usi din lemn masiv  
Detalii  video  

Usile vintage, cele clasice, din lemn masiv, portile din lemn si fier forjat… sunt tot atatea cai prin care lumea de dincolo de ele ni se ascunde, invitandu-ne sau provocandu-ne, insa, sa o descoperim.

Usile reprezinta un simbol al intrarii in universuri noi, o granita intre public si intim, intre “casa” si “acasa”, intregind aspectul camerelor si creand atmosfera casei. Nu trebuie decat sa faci un mic exercitiu de imaginatie si sa te lasi fascinat de usi, alaturi de noi.

Pasiunea noastra pentru usi este una estetica, pentru esentele de lemn si pentru alaturarile dintre lemnul cu textura delicata si fierul domesticit prin forjare. Dar, in plus, este si pasiunea pentru povestile din spatele usilor, pentru misterul nedescoperit, pentru surpriza ce asteapta… inca ascunsa dupa usa. Exista usi frumoase, dar comune si reci, care nu-ti transmit nimic. Si exista usi diferite, cu personaliate, care iti zambesc, iti spun povestea sau te invita sa le treci pragul si sa descoperi basmul din spatele lor. Lemnul ii ofera casei tale, inca de la intrare, naturalete, caldura si intimitate si ii adauga valoare estetica.

Cu Artisan de Maison, orice ti-ai dori poate prinde contur:

Usile pot fi personalizate si pot avea stiluri si reprezentari diferite, din lemn masiv de stejar, frasin, cires, tei sau esente exotice (eucalypt, meranti, larice siberian), in perfecta armonie cu casa si camerele pentru care au fost special gandite. Alege finisajul care te atrage cel mai mult. Dar tine cont de un lucru important: lemnul este viu, traieste, respira, are propria expresie, forma, culoare si textura.

Specialistii nostri te vor consilia:

  • Care sunt cele mai inspirate alaturari de esente de lemn si ornamente din fier forjat.
  • Care sunt cele mai potrivite decupari pentru geamuri, astfel incat lumina zilei sa inunde spatii largi sau, din contra, sa puna in evidenta spatiile inguste si intunecate.
  • Te vor sfatui in ce tip de spatii sa sa folosesti suprafetele moderne si unde cele vintage, patinate de vreme; unde se potriveste lemnul natur, rustic si unde – lemnul cu aspect clasic.

Cuvintele-cheie care definesc usile create de Artisan de Maison sunt:

  • Personalizare – specialistii nostri iti vor oferi sfaturi pentru a-ti alege sau configura usile perfect potrivite casei tale;
  • Durabilitate – folosim cele mai rezistente materiale si finisaje;
  • Functionalitate – tehnologiile de fabricare de ultima ora confera usii tale etanseitate, izolare termica si fonica;
  • Calitate – acordam extrem de mare atentie la detalii, atat la alegerea materialelor, cat si la executarea finisarilor;
  • Siguranta – accesoriile incorporate sunt de cea mai buna calitate si au grija de protectia ta;
  • Confort – intensifica starea ta de bine si de securitate;
  • Frumusete – din mainile unor artizani nu pot iesi decat obiecte de art
 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video