Pergola Lux, Chiajna / Ilfov - Pergole cu acoperis Afisari: 212
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 74
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str Darzei II, , Com Crevedia, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0733334443; 0773333444
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pergolalux.ro
  site: www.pergolalux.ro

 
Inchideri din sticla pentru terasa electrice  
Detalii  video  

Sticla este un element elegant, ceea ce inbuntateste vederea de pe terasa prin aspect si prin transparenta sa. 

Unul din aspectele ce te poate indemna sa iti inchizi terasa cu sticla glisabila, este zona in care terasa este amplasata. Vremea in Romania nu este chiar prietenoasa, poate ploua destul de des, iar temperatura calda poate sa dispara oricand. De aceea, pentru prelungirea perioadei in care terasa este functionabila, opteaza pentru inchideri din sticla electrice. Pe langa faptul ca terasa va deveni mai eleganta, aceasta va deveni si mai practica. Sticla glisabila va mentine temperatura din interiorul terasei la gradele dorite,  iar in rest sticla va fi glisata intr-un colt al terasei.

Inchiderea terasei cu sistemul de sticla este oportunitatea perfecta prin care separam mediul exterior de cel interior, atunci cand este nevoie.

 

Sistemul panorama permite ridicarea, sau coborarea unuia sau mai multor foi de sticla, transformand o balustrada eleganda, intr-o vitrina de sticla. Panourile care se ridica electric prin intermediul unei telecomenzi, reprezinta o solutie inovativa de inchidere a spatiilor, apreciata rapid de proprietarii spatiilor comerciale.

Aceste sisteme care se inchid si se deschid electric pot avea pana la 3 foi de sticla, fiecare pe o traiectorie diferita.

La sistemul 1+1 (doua foi de sticla) lungimea si latimea maxima pot ? de 4,75 m x 2,40 m

La sistemul 1+2 si 1+3, lungimea si latimea maxima pot ? de 3,60 m x 3,60 m

Prima foaie este fixa, iar celelalte sunt mobile.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video