Va oferim un tot necesar inmormantarilor traditionale romanesti: COLIVA: Produs romanesc si traditional obtinuta din grau fier, indulcita cu zahar si nuca,inchipuie trupul celui/celor raposati.Dulcurile care intra in compozitia colivei reprezinta dulceata vietii celei vesnice pentru care ne rugam sa o dobandeasca cei adormiti,asezandu-se pe coliva Sfanta Cruce. - COLIVA MARE (2kg – 75RON)
- COLIVA MICA (1,5kg – 45RON)
- PAHAR CU COLIVA (3RON)
PACHETELE DE DULCE CONTIN: CANA, FARFURILE (sau CASTRON) LINGURA (sau FURCULITA) JAPONEZA, MASLINE, COZONAC, MAR, SUC (BERE, APA, VIN), SNITELE, ROSIE, CASTRAVETI, BRANZA TOPITA. Se pot modifica in functie de preferintele clientului. PACHETELE DE POST CONTIN: CANA, FARFURIE (sau CASTRON), LINGURA (sau FURCULITA), JAPONEZA, ROSIE, MASLINE, PATE VEGETAL, SALATA VINETE (sau orice altceva de post ce se doreste), APA, (SUC, BERE, VIN), COZONAC DE POST. Se pot modifica in functie de preferintele clientului. PACHETE “DEZLEGARE LA PESTE” CONTIN: CANA, FARFURIE (sau CASTRON), LINGURA (sau FURCULITA), JAPONEZA, ROSIE, MASLINE, COZONAC, TON DE PESTE (sau MACROU AFUMAT), APA (sau SUC, BERE, VIN). Se pot modifica in functie de preferintele clientului. COLACI BISERICA: TOATE PRODUSELE SUNT PROASPETE SI SUNT REALIZATE NUMAI PE COMANDA SI ADUSE IN ZIUA PRECEDENTA; - CAP (20RON)
- PRESCURA (20RON)
- ARHANGHEL (20RON)
SARMALE DE POST CONTIN: VARZA DULCE, OREZ, CIUPERCI (sau LEGUME), MORCOV, SUC ROSII, CONDIMENTE, CU MAMALIGUTA SI ARDEI IUTE. SARMALE DE DULCE CONTIN: VARZA DULCE, CARNE PORC (sau VITA), CEAPA, OREZ SI CONDIMENTELE NECESARE PENTRU UN GUST DESAVARSIT SI TRADITIONAL ROMANESC, CU MAMALIGTA SI ARDEI IUTE. Se pot modifica in functie de preferintele clientului. PRESCURA UNA DINTRE NELIPSITELE PREPARATE, LA FEL CA SI CELELALTE PRODUSE DE MAI SUS SE POATE EFECTUA LA COMANDA. ARHANGHEL VARZA CU AFUMATURA CONTINE: VARZA DULCE SI COSTITA AFUMATA PENTRU A-I OFERI UN GUST TRADITIONAL, ALATURI DE CARE SE ADUGA MAMALIGUTA SI ARDEIUL. Se pot modifica in functie de preferintele clientului. FASOLE BATUTA CONTINE: FASOLE SI CEAPA BINE CALITA CU SOS DE ROSII ALATURI DE CARE SE MAI POATE ADAUGA ORICE SE MAI DORESTE, UN DRESING (SALATA DE VARZA CRUDA, CASTRAVETI MURATI, GOGONELE). Se poate modifica in functie de preferintele clientului. SNITEL DE PUI: BINE PREPARAT SI UN GUST DEOSEBIT TRADITIONAL. OREZ CU LAPTE DE ASEMENEA UN PRODUS ROMANESC SI GUSTOS. CLATITE: POT FI UMPLUTE CU GEM SAU CIOCOLATA. STICLA DE VIN SI ULEI STICLA DE VIN: ALB/ ROSU COLAC PENTRU PARASTAS TOATE PREPARATELE SUNT FACUTE SI OFERITE DE CATRE UNELE DIN RESTAURANTELE CU CARE COLABORAM. |