TARAFUL EUGEN VASILE Afisari: 136
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0768027273; 0729707203
-------------------------
Web: Internet
  email: eugenarmonica@gmail.com
  site: www.tarafuleugenvasile.ro

 
Taraful Eugen Vasile  
Detalii  video  

Dincolo de greutatile vietii de zi cu zi, exista momente in viata fiecaruia dintre noi care merita celebrate intr-o atmosfera capabila sa creeze amintiri care nu se vor sterge niciodata din memorie. Orice eveniment, incepand cu nunti, botezuri, cununii sau orice alta petrecere privata, presupune o lista intreaga de actiuni si detalii de care trebuie tinut cont in fiecare clipa iar unul dintre cele mai importante “ingrediente” ale unei petreceri reusite il constituie muzica. Band-ul nostru asigura, datorita unei echipe de artisti talentati, o atmosfera unica, destinsa si plina de culoare, reusind sa aduca in fata publicului adevarate show-uri live, intr-o ingemanare perfecta, creata de repertorii variate, adaptate tuturor gusturilor.

Datorita profesionalismului dovedit de-a lungul anilor, am reusit sa ne creeam o notorietate recunoscuta atat in Bucuresti cat si in tara, ca fiind o formatie de nunta ce asigura cu succes adevarate show-uri live.

Daca va doriti sa aveti o petrecere ridicata la superlativ si nu una banala, un maxim al armoniei, distractiei si fericirii pentru toti cei prezenti, Taraful Eugen Vasile va sta la dispozitie pentru orice tip de eveniment, atat in tara cat si in strainatate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video