TARAFUL EUGEN VASILE Afisari: 136
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0768027273; 0729707203
-------------------------
Web: Internet
  email: eugenarmonica@gmail.com
  site: www.tarafuleugenvasile.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Formatia noastra asigura cu succes adevarate show-uri live reusind sa devina una dintre cele mai bune formatii pentru diverse evenimente private (nunti, petreceri corporate, receptii, cununii, botezuri) atat din Bucuresti cat si din intreaga tara. Repertoriul nostru cuprinde programe prestabilite de comun acord cu viitorii clienti sau pot fi lasate la latitudinea noastra si cuprinde muzica de petrecere, muzica populara, muzica usoara romaneasca si cover-uri dupa slagare internationale. Putem onora, de asemenea, orice cerere intervenita pe parcursul evenimentului. In plus, am invatat si respectat traditiiile care exista in fiecare zona geografica, in special pentru nunti unde anumite obiceiuri trebuie respectate cu sfintenie pentru trainicia noii familii.

Artistii nostri beneficiind atat de instrumente traditionale cat si de ultima generatie, dar si fiind posesorii unui talent desavarsit, sunt capabili sa starneasca admiratie, dezmortind orice atmosfera intr-un ritm antrenant si deosebit.

Am performat de-a lungul timpului in diferite locatii exclusiviste si restaurante cu renume din Bucuresti si din marile orase dar am fost si suntem dispusi sa ne deplasam in orice locatie in care ne solicita clientii.

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video