Printext Construct Afisari: 61
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Edituri Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0741647498
-------------------------
Web: Internet
  email: office@textconstruct.ro
  site: www.textconstruct.ro

 
Profil Companie  
Detalii  

ă greșeli, un e-mail trebuie să transmită mesajul propus, iar o notă internă trebuie să fie clară și explicită.

Prezentări, descrierea companiei

Oferim consultanță de specialitate. Realizăm textele de care aveți nevoie. Realizăm rapoartele de activitate, prezentări, descrieri de produse, descrierea companiei. Vă putem asista la realizarea unor note de fundamentare, la realizarea adreselor și e-mailurilor către clienți/parteneri.

Un partener/client care nu este mulțumit de modul în care este abordat sau de prezentarea pe care i-ați transmis-o s-ar putea să își piardă încrederea în capacitatea dumneavoastră de a genera profit în cazul unei eventuale colaborări. Textele trebuie să fie clare, corecte din punct de vedere gramatical și să evidențieze aspectele importante ale mesajului.

Identitatea textuală

Imaginea firmei dumneavoastră poate să aibă de suferit dacă atât scriptic cât și vizual, nu transmite încredere, siguranță și corectitudine. Orice firmă are nevoie de o prezentare, de o descriere a principalelor servicii, de identificarea unor propoziții care să atragă clienții și care să convertească cititorul în client. Existența unei identități vizuale face necesară identificarea sau realizarea unei identități textuale. Literatura Aplicată este utilizată pentru a realiza un profil de companie atrăgător, interactiv, ingenios și creativ. Pasul următor este identitatea textuală, pas pe care vă invităm să îl facem împreună!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
corectitudine  |  Carti biografice  |  Carti business  |  Contractele de munca  |  Contractul de munca  |  Externalizarea serviciilor   |  Piese de teatru  |  Piese teatru  |  Schimbare limba  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.