Printext Construct Afisari: 61
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Edituri Vizitatori: 21
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0741647498
-------------------------
Web: Internet
  email: office@textconstruct.ro
  site: www.textconstruct.ro

 
Copywriting  
Detalii  

Textul unui site

Expansiunea necontenită a internetului a adus în acelaşi loc cererea, oferta, reclama şi textul. Elementele principale ale unui site sunt date de informaţia de pe el, de promovarea de care are parte, de interfaţa cu clientul şi de textul acestuia. Puţină lume cunoaşte importanţa reală a unui text bun pe un site. Indexarea făcută de motoarele de căutare are la bază textul site-ului, nu pozele sau interfaţa. Cuvintele cheie de pe un site, procentul de utilizare a acestora, modul de defalcare a paragrafelor, conţinutul titlurilor, conţinutul meta-tag-urilor sunt cele mai importante elemente când vine vorba despre SEO şi aducerea site-ului dumneavoastră pe prima pagină în Google. Un text de calitate va aduce şi o rată de răspuns mai mare, iar convertirea click-urilor în vânzări va fi vizibil crescută.

Texte pentru bloguri, articole, reclame, prezentări video

Discutăm despre textele pentru reclame, textele pentru prezentări video, texte pentru produsele de pe site-ul dumneavoastră. De asemenea, vorbim despre bloguri. Ca şi parte din promovarea companiei dumneavoastră, pe lângă reţelele de socializare, blogul este un pion important în dezvoltarea site-ului şi în aducerea acestuia pe prima pagină în Google. Vă asigurăm că un articol bine scris pe blog, va aduce vizibilitate site-ului şi vă va propulsa în rank-urile motoarelor de căutare. Nu ştiţi de unde să începeţi cu blogul? Noi ştim şi vă vom asigura popularea acestuia.

Descriere de produse

Aveți un magazin de prezentare sau un site de e-commerce pe care trebuie să încărcați și să gestionați sute sau chiar mii de produse? Indexarea și optimizarea site-ului va fi realizată mult mai ușor dacă există descrieri la fiecare produs. Cu o abordare creativă, unică și originală vă punem la dispoziție texte pentru fiecare produs pe care îl încărcați pe site.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
corectitudine  |  Carti biografice  |  Carti business  |  Contractele de munca  |  Contractul de munca  |  Externalizarea serviciilor   |  Piese de teatru  |  Piese teatru  |  Schimbare limba  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.