Cont Solutions - Contabilitate si consultanta financiara, Timisoara Afisari: 144
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 56
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Aradului, Nr. 1, ap. 51, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0728101230; 0722282725
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cont-solutions.ro; mirela@cont-solutions.ro
  site: www.cont-solutions.ro
  facebook: people/Cont-Solutions/100057577983956/?sk=about

 
Cont Solutions Timisoara - detalii firma  
Detalii  video  

Cont Solutions SRL este autorizata sa ofere consultanta în domeniul financiar-contabil fiind membra activa a Camerei Auditorilor Financiari din România, si a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati.

Peste 10 ani de activitate

De mai bine de 10 ani, am oferit suportul necesar luarii deciziilor privind activitatea financiara si politica fiscala pentru companii din diverse domenii de activitate.

Portofoliu de clienti importanti

Ne-am câstigat reputatia prin oferirea de servicii profesionale unui numar important de clienti din diferite domenii de activitate. Varietatea si profesionalismul serviciilor oferite au determinat ca în decursul anilor portofoliul clientilor sa creasca semnificativ.

Fiecare client este tratat cu maxima atentie si seriozitate, beneficiind atât de cunostintele teoretice, cât si de experienta practica acumulata de-a lungul timpului.

Ne recomanda portofoliul de clienti, ca si încrederea de care ne bucuram din partea acestora, încrederea fiind si cea mai mare satisfactie profesionala a noastra. În afara de relatiile deja bine stabilite cu cea mai mare tipografie din Timisoara, portofoliul nostru de clienti mai cuprinde societati din industria prelucratoare si cea extractiva, pentru care am realizat misiuni de audit financiar, societati din industria hoteliera, precum si societati care se ocupa cu comertul en gros si en detail, productie de soft si publicitate.

Am desfasurat si vom desfasura în continuare proiecte punctuale privind inventarierea patrimoniului, printre clientii nostri pe acest segment numarându-se: Banca Comerciala Româna, SC Euromaster Tyre&Services România SA (Michelin Romania), Nexte Bank etc.

Confidentialitate

Interesele clientului si confidentialitatea reprezinta liniile definitorii ale activitatii noastre, precum si faptul ca întelegem ca cifrele reflectate în contabilitate reprezinta pentru clientii nostri mai mult decât simple cifre, sunt chiar rezultatul muncii lor. Politica noastra de confidentialitate acopera tot spectrul informatiilor comunicate de si catre client si nu se opreste la durata efectiva a contractului.

Cu exceptia informatiilor si documentelor necesare pentru îndeplinirea unor obiective aferente proiectului, toate informatiile si documentele transmise sau primite de catre client ramân confidentiale si nu vor fi transmise altor persoane sau entitati, cu exceptia persoanelor agreate de catre partile semnatare. Exceptie fac solicitarile îndreptatite si formulate într-un cadru legal de catre autoritatile române.

Dezvoltare continua

În decursul celor peste 10 ani de desfasurare a activitatii am pus accent pe dezvoltarea profesionala continua participând la diverse cursuri, seminarii, mese deschise pentru a putea oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate, iar faptul ca acestia au ramas alaturi de noi în toata aceasta perioada reprezinta o recunoastere a serviciilor oferite lor în scopul dezvoltarii afacerilor pe care le conduc.

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video