Gamma Total Instal - Importator centrale ecologice pe peleti si agropeleti, Botosani Afisari: 179
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 45
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Mihai Eminescu, Nr. 163 B, Botosani, judetul Botosani
-------------------------
Phone: Telefon
  0732127875
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gammatotalinstal.ro; liviuciubotariu@yahoo.com
  site: www.gammatotalinstal.ro

 
Cazane pe peleti Hks-Lazar SmartFire  
Detalii  video  

Interfire 11 Condens -Cazane peleti din otel inoxidabil

 

Cazanul pe peleti Interfire 11 in condensare, executat din otel inox,  are puterea utila de 12kw este full automat avand sistem automat de curatare si Sonda Lambda, randament ridicat 104,4 %, cu rezervoare de peleti avand capacitati de 150, 240, 400 litri.Tehnica de utilizare a caldurii de condensare utilizeaza nu numai caldura generata în timpul arderii ca temperatura masurabila a gazelor combustibile, ci si continutul  vaporilor de apa al gazelor combustibile. Cazanele pe peleti in  condensare InterFire 12kw pot elimina aproape toata caldura continuta în gazele de ardere si le pot transforma suplimentar în caldura si pot folosi caldura intr-un mod foarte eficient.

Condensare eficienta

 Datorita temperaturilor  joase a gazelor de ardere pe cosul de fum, rezulta performante excelente de ardere datorita Sondei Lambda si tehnologiei de condensare, ceea ce face ca randamentul cazanului InterFire sa poata atinge 104,4%.

O gama larga de temperaturi pe tur (28-85 ° C. C)

Schimbatorul de caldura din otel  inoxidabil , construit HCC (Heat-Cold- Casette) permite cazanului sa functioneze la temperaturi foarte scazute , începând de la 28 o C.   Cazanul InterFire 11-12KW , este ideal pentru constructii noi prin utilizarea in  sistemele de încalzire la temperaturi scazute, cum ar fi încalzirea in pardoseala.

 

Instalare simpla

Cazanele pe pellet in condensatie Interfire 11 nu necesita protectie pe retur impotriva condensului, de aceea instalarea este una mai simpla decat cazanele pe combustibil solid.

Curatare automata mecanica arzator executat din otel inox, prin deschiderea trapei ce este actionata de un actuator

-Design compact

Dimensiuni reduse, de aceea nu ocupa mult spatiu in camera tehnica.

 

-Panou electronic color cu touchscreen

Intuitiv, usor de utilizat.

-Otel inoxidabil

Materiale de calitate de top pentru garantarea functionarii cazanului pe o perioada lunga de timp, garantand o durata lunga de viata.

-Curatare automata

Sistem automat de curatare arzator de serie si schimbator de caldura .

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video