Terapii naturiste Alexandru Acs Afisari: 160
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Medicina naturista Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Bocsa , nr.3, ap.1, Sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722298604
-------------------------
Web: Internet
  email: integralnaturopathy@gmail.com
  site: www.psihonaturopatie.ro

 
Psihonaturopatia  
Detalii  video  

Psihonaturopatia este o stiinta reunita a psihologiei si a medicinii naturopate care obiectiveaza modul cum se declanseaza bolile in urma unor traume emotionale si conflicte mentale si cum, prin rezolvarea lor se pot vindeca. Are o proprie intelegere a proceselor fiziologice si actiunile sale terapeutice vizeaza alte scopuri si dispune de alte mijloace decat medicina alopata.

Elementele principale de terapie sunt: transformarea atitudinii fata de boala, fata de circumstantele existentiale si acceptarea lor creatoare. A descoperi binele din fiecare dintre ele si scopul transformator (evolutiv), sincronizand eforturile in directia acceptarii active. Reliefeaza rolul primordial al deciziilor personale (al liberului arbitru) ce declanseaza evenimentele frumoase sau mai putin incantatoare din viata. Se radiografiaza conexiunile dintre dorinte si alegeri constiente care se impletesc cu diverse frici si conficte subconstiente care pot sabota scopul dorit constient.

De asemenea, tot cea si-a dovedit eficacitatea, siguranta si actiunea noninvaziva si distructiva in decursul timpului sunt integrate sau recomandate.

Fiinta umana nu traieste nici macar o singura clipa izolata de mediul sau social, planetar si chiar astral mai apropiat sau mai departat. Psihonaturopatia nu analizeaza doar corpul omenesc. Corpul omenesc este doar oglinda fidela al unor procese psihice (emotionale si mentale) care se desfasoara in partea „nevazuta” a fiintei. Pornind de la faptul acesta elementele principale de tratament vizeaza dimensiunea subtila care sunt adevaratii declansatori ai bolii si pe loc secund corpul fizic. Corpul fizic reveleaza directiile de investigatie a cauzelor subtile emotional-mentale.

In plus psihonaturopatia este constienta de existenta sinelui divin din fiecare creatura, acesta fiind si mobilul tuturor evenimentelor din viata unei fiinte. A deveni constient pe deplin in momentul prezent, de existenta acestei instante a fiintei, sursa generatoare si sustinatoare a intregii sale deveniri, este ratiunea ultima de a fi a vietii noastre. Fiecare om isi cauta fericirea in fapt, si Pamantul este un loc unde are prilejul sa invete legile manifestarii universului. Aceste legi sunt identice sau analogice remarcand cum se moduleaza in microcosmosul sau. (Spre exemplu sistemul solar are spatii imense intre planete la fel precum si spatiile intra-atomice. Sau energia magnetica care tine planetele pe orbite si celebra Lege a Atractiei).  Odata cu aceasta starea de armonie dobandita creeaza implinire si fericire.

Fericirea nu este ceva care depinde strict de exterior. Relatia cu exteriorul ajuta constiinta sa se obiectiveze pe sine ca intr-o oglinda, dar nu este sursa fericirii sale. Insasi natura noastra interioara este sursa fericirii. In aceleasi conjuncturi unii oameni sunt fericiti altii nefericiti. Cea ce ii diferetiaza este modul cum percep si evalueaza evenimentul in ansamblul existentei lor. Pot fi necesitati si in alte sfere ale vietii lor care pot fi mai importante in acel moment decat o anumita reusita pe care majoritatea o apreciaza.

Nu este afiliata nici unui ordin religios. Fiecare om trebuie sa isi gaseasca calea catre Creatorul din inima sa si sa isi rezolve conflictele, fricile, compromisurile existentiale care il limiteaza si care il fac sa creada ca este mai putin decat spiritul glorios omnipotent. O dimensiunie exemplificatoare a acestei pozitii este un scurt discurs al lui David Icke, pe care il puteti viziona aici: http://www.youtube.com/watch?v=upcGXHjzSxU

De asemenea, psihonaturopatia reveleaza organizarea stranie a unor discipline medicale ale medicinii alopate remarcand faptul ca, cel putin odata cu Pasteur, medicina moderna occidentala a fost pregatita de catre anumite forte ce se pastreaza in penumbra, nu pentru vindecarea omului, ci pentru lichidarea sa. Educand omul pentru a fi avizat de pistele false sau mortale care sunt intinse in multe directii in jurul sau, inzestreaza omul cu putere, protejandu-i sanatatea si fericirea, care sunt vazute ca bunul cel mai de pret.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video