Agentia Imobiliara BEST INVEST Afisari: 101
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Agentii imobiliare Vizitatori: 40
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sebes, judetul Alba
-------------------------
Phone: Telefon
  0740648364
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzariimobiliarehudrea@gmail.com
  site: www.vanzari-imobiliare.eu

 
Vila de vanzare in Alba Iulia- Micesti Pret: 700.000,00 EUR
Detalii  video  

Vila de vanzare in Alba Iulia- Micesti, Suprafata Totala=2100 mp, Suprafata Utila=557 Mp

Suprafata Totala= 2100 Mp Suprafata Construita= 827 Mp Suprafata Utila= 557 Mp

Parter:- 4 camere, 1living, 1baie, 1WC serviciu, 3 dressinguri, 1bucatarie, semineu +bar, spalatorie, terasa inchisa in termopan. Bucataria este mobilata si complet utilata ( mobila lemn masiv ,Stejar,+ combina frigorifica, aragaz, cuptor, cuptor microunde, masina de spalat vase incorporata). Spalatoria : mobilata+ masina de spalat haine.

Etaj: - 4camere, 3dressinguri, 2bai, 2 terase, 1balcon. De la etaj avem intrarea in pod, pod pregatit pentru mansardare.

Subsol: 3 intrari ( din casa, din garaj, de pe terasa), 6 incaperi + camera cu instalatia de incalzire, care contine :( Instalatie Junkers:-> Centrala Termica, Boliler de 200 L, sistem de automatizare cu senzor de  exterior, senzor de detectare a gazului cu posibilitate de inchidere a clapetei de gaz, 2 sisteme diferite de alimentare cu apa (fantana si retea), Etc.).

Curte:- Garaj pt doua masini, cu intrare din curte, casa si subsol. -120 pomi fructiferi de aprox toate soiurile. -98 butuci vita de vie nobila -dale +gazon -deschidere la doua strazi -sistem automatizat la poarta si la garaj.

Constructia este finalizata din 2007. In casa este montata instalatie pentru senzori de miscare si camere video, Jaluzele la toate geamurile +plase de tantari, toate baile cu instalatie de aerisire, toate usile din exterior termopan, etc.

PRET: 700.000 Euro discutabil, sau schimb :( bani + diferenta in alte imobile)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video