Verona, Cofetarie - Timisoara Afisari: 124
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cofetarii, patiserii Vizitatori: 44
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ciprian Porumbescu, Nr. 2 (Piata Balcescu), Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256494584; 0725919145
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@cofetaria-verona.ro
  site: www.cofetaria-verona.ro

 
Despre Cofetaria Verona, Timisoara  
Detalii  video  

Suntem o mare familie care pune accent pe calitate si nu pe cantitate, care a înteles ca pentru a rezista pe piata aflata într-o continua dezvoltare, e nevoie de profesionalism si de mult devotament, de respect nemasurat fata de omul care îti trece pragul.

Cea mai mare parte a retetelor noastre sunt facute dupa retetarul din 1963, atunci când nu existau amelioratori, prafuri si fel de fel de arome.Prajiturile noastre sunt doar din ingrediente naturale, folosim doar fructe de sezon si produse de calitate, si, de aceea, uneori nu gasiti produsele preferate la cofetarie.

De la ce vine "Verona"? 

De la o mama care si-a iubit atât de mult fiica, încât a vrut ca locul ei dulce sa îi poarte numele.Asta se întâmpla acum mai bine de 25 de ani..

Între timp a devenit o afacere de familie, o afacere condusa de o mama si de o fiica, un loc în care traditia se împleteste perfect cu noutatea, un loc în care dulcele înca are gustul de odinioara.Mama e cea atenta ca produsele pe care le iubiti atât de mult sa nu-si schimbe gustul si , deseori, o puteti vedea servindu-va dulce, pentru ca ca îsi ia energia din fidelitatea dumneavoastra si din cuvintele dulci si frumoase pe care mi le adresati.Fiica, cândva farmacist, a devenit între timp principalul decorator al cofetariei si fiecare tort de nunta, botez sau orice alt eveniment special poarta amprenta ei.

Pentru noi Verona este prima casa, si nu a doua, pentru ca cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem aici, alaturi de vânzatoare, care ne sunt alaturi de 25 de ani si de cofetarele noastre pe care le avem alaturi de la deschiderea laboratorului din anul 1999.

Stim ca am ajuns aici doar datorita voua si va multumim pentru încredere! Ne dorim "sa va servim mereu dulce!"

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video