SICURTECNICA Afisari: 117
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Utvin , nr. 21, Utvin, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0757408804
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sicurtecnicasrl.ro
  site: www.sicurtecnicasrl.ro

 
Supraveghere video  
Detalii  video  

Misiunea noastra este siguranta totala la 360°, deci suntem in gradul de furnizare si realizare sisteme de videocontrol atat analogice cat si digitale cu tehnologia IP . Suntem certificati pentru instalarea , configurarea si punerea in serviciu noului sistem antie+efractie cu integrare videocontrolul Videoalarm de la Tecnoalarm.

Sistemul de videocontrol traditional analogic cu transmisie video sub cablul coaxial sau UTP ( tehnologia VIDEO BALUN ) se compune in general din una sau mai multe telecamere analogice, de un DVR ( Digital Video Recorder ) pentru inregistrarea de fluxuri video generate de catre telecamere si proiectia de catre acestea in reteaua internet, unul sau mai multe monitoare. Avantajele acestei tehnologii sunt fiabilitatea , extinderea sistemelor, marea varietate de telecamere utilizate, posibilitatea de vizionare a telecamerelor din “remoto” utilizand internetul datorita DVR-lui si costurile putin mai mici ale aparaturii in respectul tehnologiei IP.

Mai mult, datorita tehnologiei de transmisie VIDEO BALUN, este posibila utilizarea infrastructurii de retea a firmei sau domestica (cu cablul UTP cat. 5e) pentru transmisiuni video de inalta calitate fina la 2400 ml in culori si 3000 ml alb-negru.

Pentru aparaturile cu tehnologia IP se intentioneaza folosirea telecamerelor de tipul digital care datorita interfatei si (sau) intranet in modul autonom si dinamic fara nici un colegament fizic de vreun computer.

Sistemul de videocontrol digitala cu tehnologia IP, se compune in general din una sau mai multe telecamere cu tehnologia IP, de un NVR ( NETWORK VIDEO RECORDER) pentru inregistrarea de fluxuri video generate de telecamere , concentratorii switch de retea LAN dedicati, unul sau mai multe monitoare. Avantajele acestei tehnologii sunt viteza de cablare (pentru telecamerele de tipul POE se utilizeaza un singur cabli de retea CAT 5e pentru date si alimentare) , increderea, extinderea simpla a sistemelor si posibilitatea de vizionare a fiacarei telecamere in parte din “remoto” datorita internetului sau smartphone, toate acestea cu ajutorul web server integrat in fiecare aparatura singulara.

In ceea ce priveste tehnologia IP , utilizam in principal marca Vivotek, leader mondial in productia de telecamere in retea. Telecamerele Vivotek sunt integrate in noul sistem de siguranta si videocontrol al concernului Tecnoalarm.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video