SICURTECNICA Afisari: 117
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Utvin , nr. 21, Utvin, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0757408804
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sicurtecnicasrl.ro
  site: www.sicurtecnicasrl.ro

 
Automatizari pentru porti  
Detalii  video  

O serie completa de automatisme pentru portile dumneavoastra, atat pe sina cat si in batuta, realizate din orice tip de materiale specifice,  marime si masura, avandu-le la dispozitia dumneavoastra in orice moment. Avem toate proiectele si ideale in baza diverselor exigente de functionare si siguranta, tinand mereu un ochi deschis in ceea ce priveste latura estetica. Pentru alegerea automatismului portii pe sina, va fi in baza lungimii si greutatii sale, dispunem de toate tipurile si versiunile, fiind recomandata in aplicari critice cum ar fi aceea unde nevoia prevede prezenta copiilor, handicapatilor, persoanelor neinstruite sub corecta utilizare a instalatiei.

Motorul brat garanteaza cele mai avanzate standarde de siguranta, dar in acelasi timp placerea de un desen reincercat si exclusiv. Chiar si acest caz alegerea tipului de automatism va fi legata de caracteristicile tehnice ale portii respective. In toate cazurile, automatismul va fi dotat de:

-          accesorii care vor avea functiunea de vedere a obstacolului si de evitare ca poarta sa inchida .

-          telecomenzi din dotare pentru comanda de deschiderea si inchiderea portii pentru evitarea coborarii din masina

-          lampa de semnalizare care indica actionarea portii, etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video