SICURTECNICA Afisari: 117
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Utvin , nr. 21, Utvin, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0757408804
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sicurtecnicasrl.ro
  site: www.sicurtecnicasrl.ro

 
Sisteme antifurt  
Detalii  video  

Siguranţa este principalul nostru sector de activitate. Politica noastră comercială şi cea de calitate este fără compromisuri. Pentru aceasta este născută colaborarea noastră cu firma italiană, leader în lumea siguranţei TecnoAlarm unde suntem instalatori autorizaţi , oferind centrale antiefracţie profesionale cu un bun raport calitate preţ, având posibilitatea de telegestiune a instalaţiilor realizate.

Obiectivul nostru este acela de a oferi clientului o instalaţie antiefracţie “la măsura omului” care oferă maxima protecţie posibilă, dar cu o utilizare simplă şi imediată. Instalaţiile noastre sunt certificate în conformitate cu normativele CEI 79.2 pentru materiale şi CEI 79.3 pentru instalare.

Colaborăm în mod activ şi direct cu firma TecnoAlarm în ceea ce priveşte furnizarea de centrale cu microprocesoare şi echipamente necesare.

Instalarea este mereu împinsă la nivelul maxim atât în siguranţă cât şi în estetică, în modul de a integra perfect centralele şi senzorii interni în zonele sensibile. În ceea ce priveşte firma TecnoAlarm funcţionează cu o viteză în plus, colaborând activ cu grupul Pininfarina, care ne realizează estetica.

Suntem conştienţi de faptul că o instalare de antifurt necesită teste pentru clientul nostru;  ”siguranţa în plus“ de furturi, dar în special preocuparea de a găsi un instalator serios, profesional sau rezervat ne împiedică realizarea.

 

Antifurtul perimetral: soluţia care-i ţine departe pe hoţi de lucrurile tale

Datorită antifurtului perimetral este posibilă protecţia de hoţi a anumitor porţiuni din casa noastră. Antifurtul perimetral permite protecţia casei chiar dacă noi suntem în interior, acesta permite crearea unui perimetru protectiv în jurul spaţiului unde putem să continuăm să ne mişcăm şi să trăim liniştit. De fapt, vine activată o dublă zonă de protecţie care blochează eventualul rău intenţionat, înainte ca acesta să poată apare.

Protecţia perimetrală externă

Instalatiile antifurt perimetrali sunt proiectate pentru impiedicarea intrarii si in anumite cazuri chiar inainte de penetrarea spatiului protejat. Sunt foarte mult adaptate indeosebit protectiei de cladiri izolate cu mar fi case, vile,  blocuri, hale industriale, terenuri(parcuri, gradini). Scopul antifurtului perimetral este de a proteja extern si acela de a impiedica o penetrare de anumiti intrusi in zona protejata, punand in miscare sistemele fizice sau electronice in gradul de semnalizare pericolul atat beneficiarului cat si extern (politia, institul de paza). Acest tip de protectie ”salveaza gardianul“ este util indeosebi pentru starea fizica si psihologica a locuitorilor zonei protecte. Specificam totusi ca singura nu este suficienta a garantire bunurile din locuinta , deoarece hotul odata intrat si excluzand sistemele de siguranta nu intalneste alte obstacole.

Intre antifurturile perimetrale , cele mai utilizate este bariera de infrarosu activa constituita de raze fotoelectrice intre trasmitator si receptor, acestia permit de creare o bariera ideala care inconjoara zona protecta . Alarma vine determinata de intre-ruperea acestei raze invizibile.

Barierile BEAMTOWER contituiesc ultimul si cel mai avansat sistem de protectie al spatiului extern , facut de TECNOALARM. Fiecare coloana este costituita de module “Mdbeam” in care nr. variaza de la 2 la 4 in functie de inaltimea coloanei disponibile (de la 1.425 la3.060 mm). Ficare modul este compus din doua unitati, una de transmisie,  alta de receptie, emitand doua fase independente. Intre-ruperea de un singur fas vine analizata excluzand interventia de doua raze care il compun: una tecnica care implementeaza in mod semnficativ imunitatea de false alarme. Fiecare modul “Modbeam” se poate regla la 180° in jurul axei orizontale si 20° in verticala. Pe scurt ne permite de realizare un lant de senzori cu perimetru deschis sau inchis, orientand fiecare “Modbeam” ca bariere instalate repetat la dreapta sau la stanga. Sunt disponibile si coloane “singure” echipate intern cu module Rx si Tx

Bariera in Micorunde 

Consta in emiterea de o fasa invizibila de protectie care poate fi imaginata ca o forma de o tigara groasa cu diametrul de 3-4 metri, cuprizand un transmitator si un receptor incojurand zona protejata. Chiar si in acest caz traversarea fasei genereaza alarma.

EXPLORER II  este o bariera pentru extern cu microunde , proiectata si construita cu concepte tehnologice avansate,  avand peste 20 de ani de experienta in productia de senzori cu microunde TECNOALARM este in gradul de oferire produsul cu o incredere deosebita. Un circuit de ultima generatie este inclusa in cutii de aluminiu presat avand capace din materiale plasticece garanteaza o buna rezistenta la agentii atmosferici. Simpla montare pe stalpi de 60mm diametru EXPLORER II poate fi montat atat pe perete cat si direct pe sol. Contine un circuit pentru excluderea parazitilor de gradul peturbarilor atmosferice de acela al traversarii rapide, de o tentativa de furt, oferind imunitate chiar si cetei. Bariera EXPLORER II este dotata cu un dispozitiv anti-deschidere , un simplu tentativ de deschidere provoaca deschiderea contactului tamper.

Protectia perimetrala interna

Constitue sistemul cel mai aplicat, exista de foarte mult timp, deoarece nu are in general costuri radicale asupra structurilor. Scopul sau este acela de impiedicare a intrarii intrusilor in spatiul intern protejat (cladiri, fabrici, etc.) sau in spatii speciale( birouri, arhive, seifuri,etc.)

Antifurtul perimetral include senzori aplicati la usi si ferestre care sunt reprezentati prin micro-contacte sau senzori de proximitate referindu-se la elemente magnetice sau electro-magnetice care se deschid atunci cand se verifica o indepartare de cele doua parti din care sunt compuse, creeand o situatie de alarme, acesti rivelatori reusesc sa simta prezenta hotului in momentul deschiderii usii, dar pot fi obiectul a posibililor manipulari din partea persoanelor specializate. Constitue un bun dar nu definitiv element sistemului de alarme, deci singuri nu pot fi unicul dispozitiv in opusul rau facatorului. Bariera in infrarosi activi este constituita de raze care traverseaza pasajul obligatoriu, daca se intrerupe un oarecare punct intervine o imediata semnalizare de alarme. Gama de senzori pentru pereti ,sticla, porti si ferestre cuprind si un senzor seismic constituit din microfoane selectate care analizeazazgomote si vibrari chiar daca noi abia le percepem, transmitand un semnal de alarma. Senzorii de spargerea sticlei sunt deasemenea constituiti din microfoane care inteleg frecventele ulrasonice, create de spargerea sticlei.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video