SICURTECNICA Afisari: 117
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Sisteme de paza si supraveghere complexe Vizitatori: 46
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Utvin , nr. 21, Utvin, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0757408804
-------------------------
Web: Internet
  email: office@sicurtecnicasrl.ro
  site: www.sicurtecnicasrl.ro

 
Fibra optica  
Detalii  video  

Fibra optica este un sistem de conexiune permanenta in banda ultra larga simetrica (in care viteza de receptie si transmisie de date sunt echivalente), vine utilizand intocmai cabluri de fibra optica in detrimentul cablurilor traditionale din cupru .

Utilizarea fibrei optice permite o viteza de colegare extern foarte ridicata (de mii de ori superiora cablurilor traditionale care utilizeaza ADSL), nefiind atat de mult importunata distanta dintre utilizator si centrala (pana la 5-6 km in cazul F.O. multi mod si de 35-40 km in cazul F.O. single mod). Permite colegarea cu viteza simmetrica putand avea importante prestari in timpul transmisiei de date (foto, filmari, schimb de materiale si documente, colegari intre sedii, telemedicina, videocontrol, televiziune, etc).

Fibra optica garanteaza timpi de raspuns importanti, rezultand in aceste sens un mijloc de transmisie ideal pentru telefonie, video-conferinta, comunicari in timp real, jocuri online, navigare de inalta viteza si rapizi timpi de raspuns, etc.

Legatura in serviciu poate veni direct aspra computerului utilizatorului – acelora care dispun de o placa de retea cu suport de fibra optica, sau traversand un media-convertitor, care poate face trecerea  de la semnalul de fibra in unul normal de tip poarta (RJ45)

Viteza de lucru incepe de la 10Mb/s simetrica si poate ajunge la multipli a 10Gb/s simetrica. Sa intelem viteza de transimisie a F.O. trebuie sa ne gandim la viteza luminii si asta ne spune tot.

Un alt mare avantaj este acela al parazitilor electromagnetici , in acest caz nu poate fi vorba , practic se bazeaza pe transmisia de lumina neefind afectata de nici un agent extern.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video