Romaltyn Mining Afisari: 84
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Reciclare deseuri Vizitatori: 43
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Victoriei, nr. 77b, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  40262275662; 40735506453
-------------------------
Web: Internet
  email: mining@romaltyn.ro; mediu@romaltyn.ro
  site: www.romaltyn.ro

 
Detalii activitate

Romaltyn Mining este o companie specializata in prelucrarea si reciclarea deseurilor miniere si in valorificarea continutului de aur si argint al acestora. Compania Romaltyn Mining este detinuta astazi de investitori din Romania si Kazakhstan prin intermediul fondurilor de investitii specializate, controlate de catre domnii Ion Sturza si Kenes Rakishev.

Activitatea productiva a Romaltyn consta in extractia de continut util - aur si argint - din deseuri miniere. In procesul tehnologic sunt parcurse urmatoarele etape: - antrenarea cu apa a sterilului de la Iazul Central; - transportarea acestui amestec (tulbureala), prin conducte, in Uzina de Retratare a Sterilelor; - tratarea amestecului pentru extragerea aurului si argintului; - detoxificarea tulburelii pe teritoriul uzinei; - depozitarea deseurilor tehnologice rezultate in Iazul de decantare Aurul.

Viziune

Isi propun sa dezvolte un proiect modern si eficient de valorificare a deseurilor miniere, prin adoptarea si implementarea de solutii care permit dezvoltarea sustenabila, care sunt viabile economic si reprezinta modele de buna practica.

Misune

Misiunea lor este implementarea celor mai moderne tehnologii de prelucrare a deseurilor miniere, punand accent pe calitatea proceselor si maximizarea rezultatelor, respectand intocmai cele mai stricte proceduri de control al calitatii mediului si sanatatii.

Valori - asumarea responsabilitatii - integritate si transparenta

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18] [Image #19] [Image #20] [Image #21] [Image #22]
 
Decantare apa  |  Mediu monitorizare  |  Monitorizare mediu  |  Prelucrare peste  |  Servicii industriale  |  Staie de epurare  |  Strat vegetal  |  Tehnologii mediu  |  Timp de drenaj   |  Valorificare deseuri  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.