Roges Total Serv Afisari: 106
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Diverse Vizitatori: 45
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Berceni, nr. 15, bl.45 sc 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0729091805; 0765737775
-------------------------
Web: Internet
  email: rogestotal@yahoo.com
  site: www.vidanjare-bucuresti.ro

 
Servicii Vidanjare  
Detalii  video  

Avand o vasta experienta in problemele aparute datorita inundatiilor produse de ploi, zapezi, conducte infundate sau sparte, camine surpate sau alte accidente de acest fel, indiferent daca locuiti la bloc, curte, daca locul de munca este in zona centrala sau la periferie, Roges Total are rezolvarea pentru toate acestea.

Vidanjarea reprezina procesul de golire si curatare a gurilor de scurgere, foselor, haznalelor, ceea ce va aduce un plus de curatenie caminelor dumneavoastra.

Beneficiind de un echipament profesionist care face ca vidanjarea sa se realizeze in conditii cat mai usoare si rapide, Roges Total, cea mai prompta firma de vidanjare si desfundare, va asigura servicii de vidanjare profesioniste atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe, dispunand de o echipa instruita si specializata in astfel de probleme.

Firma noastra poate executa lucrari de vidanjare reziduuri menajere, grasimi , reziduuri petroliere, desfundare, vidanjare a foselor si bazinelor septice, curatare mecanica a decantoarelor, dar si alte lucrari, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Aflandu-se printre primele firme de vidanjare din Bucuresti, Roges Total va ofera servicii profesionale, seriozitate maxima, si va asiguram ca veti dori contractarea noastra pe o perioada indelungata.

Roges Total ofera servicii de vidanjare atat in Bucuresti cat si in zone apropiate cum ar fi Popesti Leordeni, Voluntari, Baneasa, Otopeni, Mogosoaia, Chiajna, s.a, la preturi accesibile si avantajoase.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video