Masimo - Transporturi rutiere de marfuri in regim national si international, Baia Mare Afisari: 95
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 39
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Victor Babes, Nr. 42, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0262274207; 0262275888; 0262274502
-------------------------
Web: Internet
  email: office@masimo.ro; simona.marosan@masimo.ro
  site: www.masimo.ro

 
Masimo Baia Mare - detalii firma  
Detalii  video  

Masimo Baia Mare a fost infiintata in 22.12.2000, si are ca obiect de activitate intermedierea de transporturi rutiere de marfa interne si internationale.

 

Dovada a calitatii serviciilor oferite de firma noastra este certificatul de calitate BS EN ISO 9001:2000 , dar si numerosi colaboratori pe care ii avem in tara si in strainatate , cu care am incheiat contracte pe termen lung , aceste contracte sunt rodul unei activitati desfasurate cu profesionalism si seriozitate , si a experientei accumulate in cei 10 ani de activitate . Serviciile de transport international  , la standarde europene , sunt axate pe/dinspre Europa , cu deschidere spre orice ruta din Europa in functie de solicitarile clientilor nostri .  Colaboram cu firme de transport de renume din tara si din Europa (Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Germania, Italia, Spania, Franta).

Increderea de care ne bucuram din partea clientilor nostri, vechi si noi, se regaseste in cifra de afaceri a firmei noastre care a crescut an de an.

TRANSPORT GRUPAJ TRANSPORT IN REGIM COMPLET TRANSPORT AGABARITIC TRANSPORT TEXTILE TRANSPORT FRIGORIFIC TRANSPORT NORMAL TRANSPORT PERICULOS

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video