ZEELANDIA Afisari: 1355
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 597
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
DN 28, nr. 4, Valea Lupului, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0232.217.024; Fax 0232.217.034
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.zeelandia.ro

 
Detalii activitate
Produce si distribuie ingrediente pentru panificatie, brutarie si cofetarie: premixuri pentru paine Vikorn din seminte in, floarea soarelui, susa, fulgi de orz, tarate ovaz; specialitati paine: paine Rustikorn cu seminte, fibre vegetale, aroma de malt; amelioratori, emulsii de ungere, grasimi vegetale hidrogenate, diferite premixuri pentru specialitati de panificatie, agenti de conservare, creme instant termorezistente, premixuri pentru produse de patiserie, glazuri: fondant, marzipan, frisca vegetala, produse pentru decorare
Galerie foto
[Image #1] [Image #2]
 
Agenti conservare  |  Agenti ungere  |  Alimente distribuitori  |  Alimente importatori  |  Alimente producatori, importatori, distribuitori  |  Amelioratori alimentari  |  Amelioratori panificatie  |  Aroma malt  |  Brutarie produse  |  Cofetarie patiserie  |  Creme instant  |  Creme patiserie  |  Fibre vegetale  |  Frisca vegetala  |  Fulgi ovaz  |  Grasimi hidrogenate  |  Grasimi vegetale  |  Ingrediente brutarie  |  Ingrediente cofetarie  |  Ingrediente panificatie  |  Paine seminte  |  Panificatie si patiserie  |  Premixuri concentrate  |  Premixuri paine  |  Premixuri patiserie  |  Produse brutarie  |  Produse cofetarie  |  Produse de panificatie  |  Produse decorare  |  Produse panificatie  |  Produse vegetale  |  Seminte floarea soarelui  |  Seminte orz  |  Specialitati cofetarie  |  Specialitati patiserie  |  Tarate ovaz  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.