| | 1. | casamargo | | | | Firma | | | Constanta | Afisari: 42 | | | | | Contact: | | mihail kogalniceanu, 501, 2... | | 0723249405 | | | REVELION 2011[PENTRU PERIOADA 30.12.2010-02.01.2011] 119 EUR/PERSOANA SEJUR PACHETUL CUPRINDE CAZARE 4 ZILE /3 NOPTI+3 MESE /ZI SI MASA FESTIVA REVELION MIC DEJUN BUFET SUEDEZ PRANZ CIORBE,GRATAR,SALATA,DESERT,APA,CAFEA, PALINCA,VIN CINA GUSTARE,GRATAR DE PUI,PORC,SALATA,APA,PALINCA,VIN,DESERT[PAPANASI,CLATITE] MASA FESTIVA GUSTARE RECE [TOBA,SALAM DE SIBIU,BRANZETURI,SALATA BOEUF,PIFT... | | | | 2. | New Gourmet servicii de catering/delivery Constanta | | | | Firma | | | Constanta | Afisari: 195 | | | | | Contact: | | Bulevardul Tomis , Nr. 94,... | | 0763906030 | | | New Gourmet iti ofera servicii de catering/delivery in Constanta. Te poti bucura oriunde de gustul mancarii ca la mama acasa! Iti oferim meniul zilei, cu preparate la alegere, la doar 14.5 lei. | | | 3. | Sabroso, Restaurant si catering - Constanta | | | | Firma | | | Constanta | Afisari: 183 | | | | | Contact: | | Bd. I. C. Bratianu, Nr. 48,... | | 0722352998; 0241656556 | | | Restaurant Sabroso Constanta va ofera cele mai bune servicii de livrari la domiciliu, un meniu diversificat, promotii si oferte zilnice. Pizza 1+1 gratis, desert, paste, preparate de pui, porc, vita, peste le puteti comanda online pe www.sabroso.ro Pregatite pe loc, din ingrediente proaspete, preparatele realizate de bucatarii nostri iscusiti vor fi cu siguranta pe gustul oricui. Fie ca este... | | | 4. | YvY Catering evenimente - Constanta | | | | Firma | | | Constanta | Afisari: 3281 | | | | | Contact: | | Bulevardul Mamaia , Nr.284,... | | 0785116633 | | | Oferim servicii de catering pentru spitale, gradinite, afterschool, mese organizate, coffee break, platouri. | | | 5. | YvY Catering evenimente - Constanta | | | | Firma | | | Constanta | Afisari: 279 | | | | | Contact: | | Bulevardul Mamaia , Nr. 284,... | | 0785 11 66 33 | | | Oferim servicii de catering pentru spitale, gradinite, afterschool, mese organizate, coffee break, platouri. | | |