Numai cu:  foto   video  -- alege judet --
Pagina:
<< >>
1. ASOCIATIA BUCHAREST BUSINESS SCHOOL
   
 
Firma
| | Bucuresti Afisari: 3044
   
Contact:
Calea Dudesti, nr. 191,...
0723.631.967; 0765.276.239;...
    I.Alimentatie publica:Ospatar(chelner) vanzator in unitati de alimentatie,Barman,Bucatar,Pizzar,Comerciant-vanzator marfuri alimentare,Operator in prelucrarea legumelor si fructelor,Brutar-patiser-preparator produse fainoase,Transator-ciontolitor de carne,Macelar.    II.Constructii si Amenajare Teritoriu: Montator pereti si plafoane din ghips carton,Zidar-pietrar-tencuit...
2. MINISTERUL SANATATII
   
 
Firma
| Bucuresti Afisari: 2491
   
Contact:
Intr. Cristian Popišteanu...
021.307.25.00; 021.307.26.00;...
  Aplica strategia si politica Guvernului in domeniul asigurarii sanatatii populatiei si raspunde de realizarea reformei in sectorul sanitar, organizeaza, coordoneaza, indruma activitatile pentru asigurarea sanatatii populatiei si actioneaza pentru prevenirea si combaterea practicilor care dauneaza sanatatii      Ministerul Sanatatii  Intr. Cristian Popisteanu, nr. 1-...
3. ASIST SERVICE GROUP
   
 
Iasi Afisari: 1868
   
Contact:
Sf. Lazar, Bl Ghica Voda, Sc...
0740.755.228; 0753.139.576
  Asist Service Group ofera servicii de instalare, montaj si service de aer conditionat, sisteme de ventilatie si climatizare, camere si centrale frigorifice pe toate suprafata Romaniei.
4. CURSURI AUTORIZATE BUCHAREST BUSINESS SCHOOL
   
 
Bucuresti Afisari: 29858
   
Contact:
Calea Dudesti, nr. 191,...
0723.631.967; 0765.276.239;...
  Cursuri calificare: ospatar,bucatar,barman,pizzar,brutar-patiser, macelar, transator, lucrator alimentatie, coafor, manichiura-pedichiura, igiena, dulgher, zidari, rigipsar, fierar, zugrav-vopsitor, finisor constructii.
5. MEGACONS
   
 
Braila Afisari: 816
   
Contact:
Mercuri, nr. 64, Braila,...
0745.598.161; Tel/Fax...
  Firma specializata in producerea urmatoarelor conserve de legume: spanac frunze, mazare boabe de gradina, fasole pastai verde taiata, fasole pastai galbena taiata, castraveti in otet, ardei iuti in otet, gogosari in otet, bulion 18° R, rosii in bulion, zarzavat pentru ciorbe, ghiveci in bulion pentru gatit, zacusca de vinete si muraturi asortate