| | 1. | COMINCA |
| |
| Firma | | | Bihor | Afisari: 1054 | |
| |
| Contact: | | Str. Octavian Goga, nr. 4,... | | 0259435900; 0259435411;... | |
| Produce si distribuie mezeluri din carne de porc si pasare: parizer, salamuri, cremvusti, carnati, sunci, specialitati (sunculita ardeleneasca, ciolane afumate, ciolan presat, jambon afumat, muschi file, pastrama piept pui) |
|
| | 2. | GEPETO |
| |
| Firma | | | Constanta | Afisari: 4597 | |
| |
| Contact: | | Sos. Tulcei, nr. 148, Lumina,... | | 0241585152; 0241629100 | |
| Produce si distribuie preparate din carne: piept pui, costita, pastrama oaie, pastrama porc, muschi, kaizer, sunca piept pui, presata, jambon, ciolan, parizer, carnati, cabanos, toba, caltabos, lebar, mici, carne tocata, salamuri |
| | 3. | La Mircea Macelaru, Carmangerie si caterig - Bucuresti |
| |
| Firma | | | Bucuresti | Afisari: 623 | |
| |
| Contact: | | Maior Alexandru Cimpeanu, Nr.... | | 0212228229; 0723793726;... | |
| Daca te-ai nascut in Bucuresti si nu esti vegetarian de mai bine de 20 de ani, La Mircea Macelaru' reprezinta numele de referinta cand vorbim de carmangerie locala, restaurant traditional si catering de inalta calitate. |
| | 4. | La Mircea Macelaru, Carmangerie si catering - Bucuresti |
| |
| Firma | | | Bucuresti | Afisari: 451 | |
| |
| Contact: | | Maior Alexandru Cimpeanu,... | | 0212228229; 0723793726;... | |
| Daca te-ai nascut in Bucuresti si nu esti vegetarian de mai bine de 20 de ani, La Mircea Macelaru' reprezinta numele de referinta cand vorbim de carmangerie locala, restaurant traditional si catering de inalta calitate. |
| | 5. | LEFRUMARIN |
| |
| Firma | | | Brasov | Afisari: 1314 | |
| |
| Contact: | | Str. Avram Iancu, nr.62,... | | 0268 276 116; 0268 276 121;... | |
| LEFRUMARIN Sacele are ca domeniu principal de activitate productia de preparate din carne, cresterea, ingrasarea si abatorizarea animalelor, comertul en-gros si en-detail cu produse alimentare, avand o retea proprie de magazine si o retea de distributie ,o fabrica de panificatie si un restaurant. |