5 firme

Aspicuri

Numai cu:  foto   video  -- alege judet --
Pagina:
<< >>
1. ARTERIMPEX
   
 
Harghita Afisari: 1109
   
Contact:
Kossuth Lajos, nr. 211,...
0266.364.046; Fax 0266.364.748
  Distribuitor produse proaspete, salamuri si carnati semiafumati, afumaturi, specialitati fierte-afumate si crud-afumate, tocaturi, salamuri si carnati cruzi-afumati, semiuscati.:cremwursti,parizer,afumaturi, aspicuri,toba.sunca,carne toccata vita.pasta mici , produse din carne de cal: (carnati Aperetiv, Picant, salam Alpina, ,Hipodrom, salam crud afumat, Montan, Fermier).
2. CETINA
   
 
Maramures Afisari: 606
   
Contact:
B-dul Bucuresti, nr.126, Baia...
0262.147.852; Tel/Fax ; 0262....
  Produce carne in carcasa de calitate superioara, preparate gustoase:produse crud -uscate,afumaturi,sunci presate,aspicuri,carnati,salamuri,parizer,cremwursti,etc
3. PACOVIS
   
 
Mures Afisari: 1304
   
Contact:
Str.Insulei, nr. 37, Targu...
0265.250.786; 0265.306.199;...
  Producatoari de condimente naturale , amestecuri de condimente ,aditivi alimentari pentru industria carnii , derivati proteici de soia , coloranti naturali , antioxidanti , emulgatori , maturatori rapizi pentru gama de produse crud uscate , produse de convenienta , membrane naturale , artificiale
4. THR CONSULTING GROUP
   
 
Bucuresti Afisari: 3474
   
Contact:
Bd. Poligrafiei nr. 3-5,...
021.549.28.50 / 852; Fax:...
  Organizeaza cursuri de calificare: agent de turism-ghid, tehnician in turism, tehnician in hotelarie, camerista, lucrator hotelier, administrator pensiune turistica, bucatar, cofetar-patiser, ospatar (chelner), lucrator in alimentatie - durata 3-8 luni
5. UNICARM
   
 
Satu Mare Afisari: 4568
   
Contact:
Str. Principala, nr. 314,...
0261.820.700; Fax 0261.820.750
  Abator porc si vita; productie si conservare carne, preparare si dsitributie produse din carne, conserva carne; salamuri, carnati diferite sortimente, muschi porc, jambon, cotlet, ceafa porc, piept pui, piept porc, parizer, produse pentru copii marca Dodolina (sunca pui, pate pui, cremvursti); sunca, specialitati afumate, specialitati fierte, coapte; produse traditionale (toba, lebar, caltabos,...