TRADO TECH sisteme de securitate Brasov Afisari: 302
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 199
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Valea Cetatii, nr. 3, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0368453872
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tradotech.ro
  site: www.alarmabrasov.ro

 
Sisteme de Automatizari Rezidentiale - Domotica  
Detalii  video  

Domotica, sau aplicatia care transforma orice casa obisnuita intr-una inteligenta, este o tehnologie de ultima generatie care, printr-o serie de automatizari, controleaza mai multe sisteme si dispozitive aflate in interiorul acesteia. Domotica sporeste nivelul de confort din locuinta si ajuta la gestionarea eficienta a diverselor echipamente si nu numai.

O casa in care avem instalat un astfel de sistem este capabila “sa sune” la o societate de paza si protectie, sau pe anumite numere personale de telefon mobil. Sistemele folosite se caracterizeaza prin multa ingeniozitate, varietate larga de echipamente, costuri putin mai ridicate fata de un sistem de alarma normal.

Sistemele domotice trebuie sa colecteze date de la senzori diferiti si sa comande diferite operatiuni cum ar fi: ajustarea luminii, selectarea melodiilor preferate, ridicarea jaluzelelor, actionarea anumitor echipamente electronice. Aceste actiuni pot fi efectuate prin diferite genuri da activari cum ar fi apropierea unui tag RFID, detectarea miscarii si multe alte caracteristici individuale.

Cateva sarcini ale domoticii:

Controleaza coborarea draperiilor, inchide ferestrele dintr-o locatie, fara interactiunea omului. Deschide/deachide poarta si intrarea in garaj. Ajusteaza clima din interiorul casei. Lumina, cand e nimeni in incapere; se poate inchide imediat plecare… Poate controla sunetul si home cinema-ul din orice camera, utilizand butoane  sau telecomenzi.

Pot pregati inteligent  peluzele sau gradinile prin pornirea stropitoarelor atunci când solul este prea uscat. Alte actionari cum ar fi cele legate de canalizare; gazonul este udat doar atunci cand este nevoie, iar persoanele pot trece fara frica de fi udate. Aceste sisteme pot aprinde lumina doar atunci cand cineva este prezent.

Societatea noastra va ofera sansa de a beneficia la maxim de toate avantajele acestei tehnologii disponibile. Executam o serie variata de automatizari: pentru porti batante, poti culisante, jaluzele, rolete, automatizari aflate in stransa legatura cu sistemul antiefractie, automatizari pentru iluminatul interior, respectiv exterior, si multe altele…

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video