TRADO TECH sisteme de securitate Brasov Afisari: 302
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 199
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Valea Cetatii, nr. 3, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0368453872
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tradotech.ro
  site: www.alarmabrasov.ro

 
Sisteme de Alarma Perimetrala  
Detalii  video  

Alarma perimetrala este un sistem de securitate montat de jur imprejurul unui imobil, folosit in scopul protejarii acestuia. Piata de specialitate a produselor de acest gen este una extrem de variata, si cuprinde sisteme ce au integrate diferite tehnologii de functionare.

Alegerea optima se realizeaza in functie de suprafata ce se doreste a fi protejata, cerintele si preferintele beneficiarului si alte aspecte asemanatoare.

Va punem la dispozitie sisteme de alarmare perimetrale performante, fiabile, furnizate de producatori importanti din domeniu. Dispunem de sisteme cu detectie prin fibra optica sau cablu senzitiv, bariere cu infrarosu, bariere cu microunde si garduri electrice, ideale pentru orice tip de cladire, de la locuinte personale si imobile private, pana la constructii industriale.

Alarmarea perimetrala se face prin intermediul unor sisteme de securitate ce au la baza detectori de exterior de tip PIR sau bariere, elemente ce pot functiona pe principii diferite cum ar fi comunicatia in infra rosu sau prin microunde. Detectia perimetrala este preluata de elementele senzoriale si transmisa la o unitate centrala, care la randul ei poate activa o sirena opto-acustica, poate porni un sistem auxiliar sau poate transmite evenimentele prin linia telefonica sau prin GSM printr-un modul special.

Produsele si serviciile oferite de catre societatea noastra va garanteaza o protectie sporita a perimetrului vizat, care discrimineaza intre potentialul intrus uman si animale, si nu declanseaza alarme false.

Cele mai folosite sisteme de detectie perimetrala (alarmare perimetrala) au la baza bariere IR (infra rosu) si sunt considerate sisteme de baza. Pentru protectie sporita sunt recomandate barierele cu microunde. Pentru garduri de lungimi mai mari, cu alarme false cat mai putine, recomandam sistemele pe baza de fibra optica.

Inainte de a va oferi o solutie, trebuie sa stim ce fel de gard exista sau se va monta (sarma ghimpata, plasa, lemn, caramida, boltari, beton, panouri, etc).

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video