THR CONSULTING GROUP - Cursuri de calificare turism si industria HoReCa Bucuresti Afisari: 3747
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 1321
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Poligrafiei, nr. 3-5, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754070324; 0215492850 / 852; 0215492851 / 831
-------------------------
Web: Internet
  email: info@thrgroup.ro; georgiana.surdulescu@outlook.com
  site: www.thrgroup.ro

 
Ospatar  
Detalii  

Durata: 6 luni, 720 ore -240 de ore pregătire teoretică -480 de ore pregătire practică Programul cursului -pregătire teoretică: luni - joi, 9.00 - 13.00 sau 16.30 - 20.20 -pregătire practică: în restaurante Obiectivul cursului Cursul îşi propune formarea competenţelor de servire corectă a preparatelor, prestare de servicii adaptate tipurilor de consumatori şi de evenimente din unităţile de alimentaţie, identificarea reglementărilor legale privind protecţia consumatorului şi evidenţa primară. Pregătire teoretică şi practică Teorie: -Tehnologia activităţii în restaurant şi bar -Informatică -Limbă străină -Psihologia consumatorilor şi dezvoltarea în carieră -Marketing şi cunoştinţe economice -Legislaţie Modulele de pregătire teoretică se finalizează cu verificări scrise sau orale. Practică: Programa de pregătire practică este distribuită în 2 module: 1. Aplicaţii practice în salonul restaurant al şcolii (activităţi specifice din salonul de restaurant). Materiile prime şi auxiliare sunt asigurate de şcoală pentru fiecare cursant. Modulul se finalizează cu caiet de lucru în restaurant. 2. Practica în producţie se face în restaurante cu care THR a încheiat convenţii de practică. Modulul se finalizează cu caiet de practică în restaurant, care cuprinde un referat cu amenajarea tehnologică a restaurantului. Competenţe profesionale dobândite -Comunicare şi numeraţie -Utilizarea calculatorului -Comunicare în limba străină -Asigurarea calităţii -Dezvoltare personală -Igiena şi securitatea muncii -Lucrul în echipă -Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turism -Promovarea produselor şi serviciilor -Psihologia consumatorului -Evidenţa operativă -Servirea preparatelor -Servirea băuturilor -Alcătuirea meniurilor -Comportament profesional Perspectiva profesională Curs de specializare: Şef sală restaurant (condiţii de admitere: studii 10 clase şi calificare ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie). Barman preparator (condiţii de admitere: studii 10 clase şi calificare ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie). Somelier (condiţii de admitere: studii 10 clase şi calificare ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie). Curs de perfecţionare: Director de restaurant / berărie / bar de noapte / bar de zi / disco bar / discotecă / bufet / cofetărie - patiserie (condiţii de admitere: liceu cu bacalaureat), în urma căruia se poate obţine Brevetul de Turism, în condiţiile prevăzute de reglementările legale în vigoare. Tipul de certificat obţinut: Certificat de calificare tip Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse, cu recunoaştere naţională. Acest curs de pregătire este autorizat şi avizat de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Agenti economici  |  Agentie servicii  |  Agentie turism  |  Agentie turism international  |  Agentie turism touroperator  |  Alimentatie publica cursuri  |  Aranjamentele florale  |  Aspicuri  |  Bar catering  |  Bar fructe  |  Bar salate  |  Barman preparator  |  Bufet fructe catering  |  Catering salate  |  Circuitul documentelor  |  Comunicarea cu clientii  |  Contractul de munca  |  Creme noapte  |  Creme patiserie  |  Cunostinte de baza   |  Curs barman  |  Curs marketing notiuni baza  |  Curs ospatar  |  Cursuri administrator pensiune turistica  |  Cursuri administratori pensiuni turistice  |  Cursuri agent turism  |  Cursuri agenti turism  |  Cursuri alimentatie publica  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri calificare  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri cofetari  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri de formare profesionala  |  Cursuri director restaurant  |  Cursuri formare profesionala  |  Cursuri ghid turism  |  Cursuri ghizi turistici  |  Cursuri igiena  |  Cursuri individuale  |  Cursuri legislatie   |  Cursuri manager proiect  |  Cursuri manager turism  |  Cursuri marketing  |  Cursuri operatori pc  |  Cursuri patiseri  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri specializare  |  Cursuri turism  |  Decor restaurant  |  Deserturi  |  Dezvoltare aplicatii  |  Director de marketing   |  Evaluare a muncii  |  Experienta si creativitate  |  Fonduri studii  |  Formare profesionala  |  Fructe mare  |  Garnituri legume  |  Garnituri salate  |  Garnituri, salate  |  Gestionarea politelor  |  Gestiunea resurselor umane  |  Hotel bar  |  Intocmirea documentelor primare   |  Istoria artei  |  Liceu teoretic  |  Locul de munca  |  Management calitate  |  Manager de proiect  |  Manager marketing,comunicare   |  Modulul de curs  |  Nivelul de formare  |  Oras international   |  Orez fructe mare  |  Patiseri cursuri  |  Pensiune fax  |  Pensiune turistica  |  Pensiuni turistice  |  Platou fructe   |  Prelucrare peste  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Produse semifabricate  |  Programe de formare   |  Programe europene  |  Programe turistice  |  Programul de bar   |  Programul practic  |  Programul teoretic  |  Prospectarea pietei   |  Protectia muncii  |  Protectia muncii cursuri  |  Psihologia muncii  |  Restaurante catering  |  Salate peste  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea muncii  |  Semipreparate carne  |  Semipreparate peste  |  Servicii barman  |  Servicii comunicare  |  Servicii suplimentare  |  Servicii turism  |  Servicii turistice  |  Situatiilor conflictuale  |  Situatiilor financiare  |  Sosuri legume  |  Studii consumatori  |  Studii marketing  |  Tehnici comunicare  |  Tratamente termice  |  Tur oras  |  Turism international  |  Turism pensiuni  |  Turism seminarii  |  Turism spa  |  Turism weekend  |  Vizitarea obiectivelor turistice  |  Zile de naştere  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.