Tentrom Paradise - Copertine, marchize, pergole, parasolare, Chitila / Ilfov Afisari: 927
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 544
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Banatului, Nr 70 B, Chitila, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0213520554; 0314260943; 0758021944
-------------------------
Web: Internet
  email: tentromparadise.ro@gmail.com
  site: www.tentromparadise.ro

 
Marchize mobile  
Detalii  video  

Rezistente la intemperii, marchizele mobile sunt un mod facil de acoperire și protecție pentru orice suprafață – de la 0,5m până la 5,50m – cu o rază de proiecție de la 0,5m la 1,50m.

Realizate din aluminiu și PVC, acestea oferă posibilitatea de construcție a șapte tipuri diferite și un tip greu (cu profile de aluminiu diferite), oferind astfel acoperire pentru orice nevoie (marchize de balcon și de terasă).

Pentru a oferi posibilitatea de deschidere și închidere – pe lângă modul clasic prin cordon – prin mecanism și manivelă sau prin motor, a fost construită o cutie specială de mișcare destinată acestora.

Unul dintre marile avantaje ale marchizelor mobile este posibilitatea de a coexista cu toate mijloacele de acoperire (pânză, PVC).

Mai mult, partea de construcție oferă studiu pentru construcții speciale cum ar fi tuneluri, cadre și marchize.

Informații tehnice: Calculul suprafeței mijlocului de învelire necesar pentru construcția sau reparația unei curbe se calculează astfel:

[(2 x coborâre + ax) x (2 x coborâre)]

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video