Ruady Service, Mesterul Casei - Servicii de instalatii electrice Non Stop Bucuresti Afisari: 1983
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii electrice Vizitatori: 853
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Resita, Nr. 25, Sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722974760; 0766974760; 0771302745
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ruady-service.ro
  site: www.electrician-autorizat.com.ro

 
Inlocuire tablou electric scari de bloc  
Detalii  video  

Inlocuire tablou electric scari de bloc parti comune

Tablourile electrice noi, pentru scarile de bloc, sunt adevarate bijuterii in domeniu! Ele vin cu inovatia faptului ca sigurantele vechi, fuzibile, au fost complet inlocuite cu cele noi, automate! Acestea din urma au marele avantaj ca, in caz de suprasarcina, nu se mai ard, necesitand operatii anevoioase de inlocuire si remediere, ci, pur si simplu sar, iar rezolvarea problemei se face simplu, prin repozitionarea lor! Iata un motiv cat se poate de convenabil pentru a realiza operatia de schimbare a tabloului electric pe scari de bloc parti comune, sau de pe casa scarii!

La cine apelam pentru inlocuire tablou electric scari de bloc parti comune?

Raspunsul este unul cat se poate de simplu! Daca avem nevoie de o operatie de schimbare a unui tablou electric scari de bloc parti comune, vom apela la o firma specializata in domeniu! Iar motivele sunt multiple:

• O firma specializata are angajati numai electricieni cu atestat ANRE si cu experienta in domeniu;

• Poate oferi garantie atat pentru manopera efectuata, cat si pentru piesele utilizate;

• Poate emite factura si chitanta necesare pentru ca administratia blocului sa se poate inregistra in contabilitate pe cheltuieli – daca pretul schimbarii tabloului electric scari de bloc parti comune este suportat de asociatie, desigur!

• Are un portofoliu bogat si care o poate recomanda ca fiind in masura sa intervina;

• Stie exact care sunt formalitatile necesare pentru a beneficia de prezenta unui reprezentant ENEL, care nu trebuie sa lipseasca de la interventie!

Cu ce vine in plus un tablou electric nou?

Daca dorim sa realizam inlocuirea unui tablou electric scari de bloc parti comune, se pune firesc intrebarea prin ce va fi acesta nou mai performant decat cel vechi si de ce este necesara inlocuirea lui. Un tablou electric nou, model standard, pe langa avantajul oferit de sigurantele automate care ne ajuta sa gestionam mult mai usor situatiile generate la o suprasarcina, contine:

• Sigurante trifazice necesare pentru instalatia generala si pentru lift;

• Sigurante monofazice recomandate pentru spatiile mai putin luminate cum ar fi: ghena, iluminare scara bloc, iluminarea ultimului nivel al blocului, interfon, circuit radio / TV, iluminare subsol si boxe, etc.

• Deloc de neglijat este faptul ca un tablou nou este adaptat sa faca fata mai bine factorilor de stress care pot aparea in sistemul de iluminare.

• Inlaturarea arcului electric si a contactelor cu probleme care duc la proasta functionare a instalatiei electrice si chiar la incendii.

• Deloc de neglijat este faptul ca un tablou electric modern este foarte bine organizat si da indicatii cat se poate de clare despre functionalitatea fiecarei sigurante si circuit electric, prin leduri de semnalizare si posibilitatea de etichetare!

Semne ca este necesara operatia de schimbare a tabloului electric scari de bloc parti comune.

Un tabloul electric cu peste 10 ani vechime cu siguranta ca necesita o revizie si, de ce nu, o modernizare! Daca in fiecare apartament, odata cu achizitionarea de echipamente noi, reteaua electrica a fost adaptata si modernizata, mai mult, a fost schimbat si tabloul electric, la fel, operatia de inlocuire a tabloului electric scari de bloc parti comune poate deveni o necesitate, pentru ca tablourile vechi ajung sa fie depasite si ineficiente si ridica deseori probleme locatarilor. Dar si sunt si cateva semne evidente care prevad necesitatea inlocuirii tabloului electric scari de bloc parti comune:

• Probleme cu corpurile de iluminat de pe scara, ghena, boxe sau ultimul nivel al blocului;

• Interfonul are probleme mari de functionare si se defecteaza deseori din cauza suprasarcinilor electrice si a scurtcircuitelor;

• De departe, insa, cea mai mare problema apare in functionarea a liftului care, deseori, se opreste intre etaje, nemaifiind alimentat corespunzator cu curent electric, devenind astfel un factor constant de stress, mai ales in blocurile cu 10 etaje!

  • Prec
  • Următor

Electrician Bucuresti

Ai o problema cu instalatiile electrice? Apeleaza la electricieni profesionisti autorizati ANRE.

Suna la 0722 974 760

sau

Solicita online!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video