Rift Grup - Sisteme de umbrire si sisteme de inchidere, Bucuresti Afisari: 2306
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 936
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Magura Odobesti, Nr. 11, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212201417; 0722541408; 0212201417
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@rift.ro
  site: www.rift.ro

 
Bariere Automate  
Detalii  video  

Bariere automate pentru acces in parcari publice, rezidentiale si parcari subterane. Bariere automate pe sens sau pentru ambele sensuri, bariere in cascada cu deschidere sincronizata. Actionarea barierelor automate se face prin telecomanda, prin sisteme de control acces. Securitatea in functionare a barierelor automate se controleaza prin senzori si fotocelule. Bariere automate marca Nice si Came.

Bariere automate pentru acces in parcari private, artere rezidentiale si parcari subterane. Bariere automate pe sens sau pentru ambele sensuri, bariere in cascada cu deschidere sincronizata. Actionarea barierelor automate se face prin telecomanda, prin sisteme de control acces. Securitatea in functionare a barierelor automate se controleaza prin senzori si fotocelule. Bariere automate marca Nice si Came.

Bariere automate pentru acces in sectoare industriale si de constructii. Bariere automate pe sens sau pentru ambele sensuri, bariere in cascada cu deschidere sincronizata. Actionarea barierelor automate se face prin telecomanda, prin sisteme de control acces. Securitatea in functionare a barierelor automate se controleaza prin senzori si fotocelule, semaforizare. Bariere automate marca Nice si Came.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video