Real Electronics Company Sisteme de alarma, Sisteme de Supraveghere video Pitesti Afisari: 272
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Alarme imobil Vizitatori: 161
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gheorghe Sincai , nr. 28, Pitesti, judetul Arges
-------------------------
Phone: Telefon
  0348445932; 0744347009; 0724011313
-------------------------
Web: Internet
  email: office@recsecurity.ro
  site: www.recsecurity.ro

 
Sisteme de alarma  
Detalii  video  

Instalarea unui sistem de alarma este poate cea mai importanta decizie pemtru a-ti proteja familia si bunurile.

Cei mai multi proprietari de locuinte se gandesc sa-si achizioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.

De regula, spargerile de locuinte au loc datorita tratarii cu superficialitate a masurilor de siguranta – paza fizica umana sau cu caini, mijloace mecanice de protectie si mijloace electronice de detectie si avertizare, infractorul gasind de cele mai multe ori o modalitate facila pentru a-si atinge scopul.

Un sistem de alarma adauga un plus semnificativ de liniste familiei si are un puternic efect de descurajare asupra infractorilor.

Cei mai multi proprietari de locuinte decid sa-si achizitioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.

Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de detectie si alarmare la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei.

Sistemul conectat la un dispecerat, alerteaza echipa de interventie rapida si politia ce vor interveni chiar in momentul efractiei.

Echipamentele de semnalizare acustica si luminoasa ca sirenele si lampile de avertizare ofera o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare. Module speciale de comunicatie va pot anunta in timp real pe telefonul mobil de o eventuala efractie in spatiul supravegheat.

Complexitatea sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc supravegheate.

Utilizarea sistemelor de alarma cu protectie perimetrala reprezinta alegerea optima pentru a detecta orice incercare de intrare prin efractie, chiar din momentul in care “intrusul” patrunde in zona protejata.

Pentru realizarea unei protectii eficiente, este necesara completarea sistemului de alarma cu un sistem de supraveghere cu camere video.

Oferta noastra se adreseaza atat proprietarilor de apartamente, case si vile cat si firmelor sau institutiilor ce impun o clasa de securitate mai ridicata.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video