REALITATEA TV Afisari: 39720
Categorie: COMUNICATII, MASSMEDIA >> Televiziune (posturi) Vizitatori: 21802
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
?oseaua Bucure?ti - Ploie?ti, nr. 172 - 176, corp A, etaj 3 Cl?direa Willbrook, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0784.687.856
-------------------------
Web: Internet
  email: webcontent@realitatea.net; martorocular@realitatea.net
  site: www.realitatea.net/tv

 
Detalii activitate

Realitatea TV, membra a grupului Realitatea-Cațavencu este prima televiziune din România dedicata știrilor. A aparut în anul 2001 ca un post generalist condus de Silviu Prigoana și s-a reprofilat într-un timp scurt pe transmisia 24 de ore din 24 a programelor informative. Filozofia postului este ca evenimentul guverneaza programul, astfel încât în orice moment desfașuratorul de emisie poate fi dinamizat cu informații de ultima ora.

 

Grila de programe a Realitații TV cuprinde în special jurnale de știri (din ora în ora), dar și emisiuni de analiza politica, sociala, culturala și științifica.Printre cei mai cunoscuți jurnaliști și oameni de media din România, prezenți la Realitatea TV, se numara: Emil Hurezeanu, Melania Medeleanu, Stelian Tanase, Mircea Dinescu, Andreea Crețulescu, Letiția Zaharia, Cosmin Prelipceanu și Mihai Tatulici.

 

Sloganul marcii Realitatea (care include postul de televiziune Realitatea TV, postul de radio Realitatea FM și saitul de web Realitatea.NET) este „Deschide lumea.” Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea Media, care este prezent pe piața radio, prins și online.

Galerie foto
[Image #1]
 
Post televiziune  |  Presa tv radio  |  Radio online  |  Televiziune non stop  |  Televiziune stiri  |  Televiziuni posturi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.