PROIECTRIK Afisari: 104
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 15
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sold. Modoran Ene, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726.842.044
-------------------------
Web: Internet
  email: office@proiectrik.ro
  site: www.proiectrik.ro

 
Asistenta in operare BMS  
Detalii  
  • In functie de nevoile dumneavoastra de asistenta pentru sistemul de management al cladirii, PROIECTRIK ofera intreaga gama de servicii de asistenta a sistemului BMS, pornind de la optimizarea aplicatiilor software si personalizarea interfetelor grafice in vederea operarii optime a sistemului, pana la instruirea personalului din dispeceratul central si asistenta in analiza si remedierea avariilor din sistemul BMS.
  • PROIECTRIK ofera clientilor sai pachete personalizate de asistenta in operarea si intretinerea software a sistemelor BMS.
  • Pentru obtinerea celor mai bune performante ale cladirii, cresterea gradului de satisfactie al clientilor dumneavoastra si reducerea costurilor de operare si intretinere, va construim un program personalizat de asistenta a sistemului BMS.
  • Prin programul PROIECTRIK de asistenta, inspectie si intretinere software BMS va oferim posibilitatea de a utiliza eficient si optim sistemul de management al cladirii dumneavoastra.
  • Optand pentru pachetul PROIECTRIK va asigurati de functionarea efectiva si eficienta a sistemului dumneavoastra BMS. Astfel veti obtine certitudinea ca sistemul BMS lucreaza pentru dumneavoastra si este in orice moment pregatit tehnic pentru a raspunde solicitarilor zilnice.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.