NETIChome Romania Afisari: 76
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Missail, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0374.070.281
-------------------------
Web: Internet
  email: dan.surdu@netichome.ro; contact@netichome.ro
  site: www.netichome.ro

 
Dulie inteligenta  
Detalii  

Dulia inteligentă este un dispozitiv care transformă sursa de lumină clasică în sursa de lumină controlată de la distanță.

1. Conectați unitatea centrală NETIC la alimentarea electrică și conexiunea de Internet. 2. Integrați dispozitivul inteligent în cadrul rețelei NETIChome, conform indicațiilor din Manualul de utilizare. 3. Personalizați-vă dispozitivul inteligent cu ajutorul aplicației NETIChome pentru Internet 4. Puteți controla dispozitivul de oriunde, utilizând oricare dintre aplicațiile instalate pe smartphone-ul Android, iPhone sau computer

Beneficiați de avantajele tehnologiei wireless

Prin utilizarea dispozitivului, nu este necesară cablarea pentru încorporarea acestuia în rețea. În schimb, dispozitivul se caracterizează printr-un consum redus de curent și, prin intermediul tehnologiei securizate wireless care comunică cu rețeaua automatizată de acasă, acesta se integrează perfect.

 

 

Montare fără modificări în casă

Spre deosebire de alte tehnologii unde sunt necesare modificări semnificative în locuințe, acest dispozitiv poate fi instalat fără a fi necesară vreo intervenție de asemenea natură. Simpla poziționare și conectarea la rețea a acestui dispozitiv face posibilă utilizarea sa.

Arie de acoperire extinsă

Dulia inteligentă funcționează ca un aparat de emisie-recepție, ceea ce înseamnă că acesta, în același timp, poate emite și transmite semnale radio Z-Wave ce-i oferă o nouă funcționalitate. În situația în care dispozitivul va recepționa semnale slabe din partea celorlalte dispozitive, acesta le va retransmite mărind aria de acoperire a rețelei.

 

 

Control prin NETIChome pentru Internet

Vă puteți personaliza modul în care dispozitivul este afișat prin intermediul interfeței NETIChome pentru Internet, cum ar fi modificarea denumirii, a iconiței, precum și a altor setări, acestea oferindu-vă o experiență plăcută a interacțiunii cu un echipament de ultimă generație.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.