NETIChome Romania Afisari: 76
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 16
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. George Missail, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0374.070.281
-------------------------
Web: Internet
  email: dan.surdu@netichome.ro; contact@netichome.ro
  site: www.netichome.ro

 
Termostat  
Detalii  

Acest termostat poate fi utilizat pentru a controla temperatura diverselor instalații, cum ar fi radiatoare, calorifere, centrale termice sau instalații cu încălzire prin pardoseală. Termostatul este format din două module: un termostat de perete, pe care îl puteți instala unde doriți, și un comutator, pe care îl atașați instalației de căldură.

 

1. Conectați unitatea centrală NETIC la alimentarea electrică și conexiunea de Internet. 2. Întegrați termostatul inteligent în cadrul rețelei NETIChome, conform indicațiilor din Manualul de utilizare. 3. Personalizați-vă dispozitivul inteligent cu ajutorul aplicației NETIChome pentru Internet 4. Puteți controla temperatura din orice cameră de oriunde, utilizând oricare dintre aplicațiile instalate pe smartphone-ul Android, iPhone sau computer

Termostatul de perete, prima componentă a dispozitivului, este alimentat prin acumulatori

Termostatul de perete poate fi instalat oriunde și, prin intermediul acestuia, se poate seta temperatura dorită.

 

 

Comutatorul

Comutatorul se atașează instalației de căldură, acesta primind semnale și comenzi din partea termostatului de perete și din partea sistemului.

Acest dispozitiv este adaptat atât instalațiilor noi, cât și celor existente

Indiferent de instalația din casă, acest termostat wireless este perfect adaptat tuturor instalațiilor. Din momentul în care l-ai instalat, acest dispozitiv va comunica cu întreaga rețea, permițându-vă să vă controlați temperatura mediului ambiant prin intermediul calculatorului sau a telefonului mobil.

 

 

Beneficiați de avantajele tehnologiei wireless

Pentru utilizarea termostatului inteligent, nu este necesară nici o modificare în casă pentru integrarea acestuia în rețea. În plus, termostatul inteligent se caracterizează printr-un consum redus de curent și este compatibil cu orice dispozitiv din acdrul rețelei.

Arie de acoperire extinsă

Dispozitivul funcționează ca un aparat de emisie-recepție, ceea ce înseamnă că acesta, în același timp, poate emite și transmite semnale radio Z-Wave, ceea ce-i oferă o nouă funcționalitate. În situația în care dispozitivul va recepționa semnale slabe din partea celorlalte dispozitive, acesta le va retransmite mărind, astfel, aria de acoperire a rețelei.

 

Control prin NETIChome pentru Internet

Vă puteți personaliza modul în care este afișat termostatul prin intermediul interfeței NETIChome pentru Internet cum ar fi modificarea denumirii, a iconiței, precum și a altor setări, acestea oferindu-vă o experiență plăcută a interacțiunii cu un echipament de ultimă generație.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.