CLUBUL SPORTIV MILANNETO BUCURESTI Afisari: 3489
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Fotbal - cursuri de initiere Vizitatori: 1173
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Baza sportiva , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0765.606.239; 0724.845.122; 0759.992.254
-------------------------
Web: Internet
  email: cornelmilanneto@yahoo.com
  site: www.csmilanneto.ro

 
Revista clubului  
Detalii  

 

                    Buletin informativ al CS Milanneto Bucuresti *iunie 2013, nr.9

                                            CAMPIONII !!!

                                    * Suntem mandrii de voi *

CS Milanneto a castigat pentru a doua oara consecutiv trofeul ‘Micul campion’. Echipa noastra a facut spectacol la toate jocurile desfasurate in cadrul turneului de minifotbal.

Ofensiva totala ! Jucatorii nostrii au atacat in continuu, spulberandu-si majoritatea adversarilor si starnind aprecieri in randul taberelor ‘inamice’.

In finala baietii ‘nostrii’ au respectat in totalitate indicatiile tehnico-tactice impuse de antrenor, au luptat pentru orice minge ca niste ‘tauri dezlantuiti’ si s-au impus in fata adversarilor in stil de mare echipa.

 

                                        FELICITARI SI CUPA SUS !!! 

                                             Milanneto MAGAZIN 1

                                             FLUIER  FINAL !!!

 

Editia de campionat s-a incheiat si cele trei echipe angrenate in competitie au intrat in ‘vacanta’ competitionala. Jucatorii vor continua activitatea si vor respecta programul stabilit de antrenori si de conducerea clubului. Cu mentiunea ca avem nevoie de mai multa seriozitate, descriem pe scurt comportarea celor trei grupe in campionat : 

-         Milanneto 1998

Obiectivul de a fi in primele trei echipe nu s-a indeplinit. Echipa noastra s-a clasat pe la jumatatea clasamentului si putem spune ca suntem dezamagiti. Dar pe de alta parte, nu putem uita ca aceasta echipa a terminat pe locul al treilea intr-o editie de campionat si ‘s-a luptat’ de la egal la egal cu Steaua si Dinamo in seria I.

Sezonul acesta remarcam victoriile cu echipele Sportul Studentesc si Rapid Bucuresti (CSMB – Sportul 1-0 si CSMB – Rapid 3-1).

Cauza principala a neindeplinirii obiectivului este transferul a mai multor jucatori catre fotbalul de performanta. Dar acesta este scopul Clubului Sportiv Milanneto Bucuresti, acela de a forma jucatori pentru fotbalul de mare performanta. Suntem convinsi ca mai avem jucatori la aceasta grupa ce pot face pasul mai departe, numai ca trebuie sa urmeze exemplul celorlalti si anume respectarea programului de antrenamente si jocuri, seriozitate si multa munca.

In final, mentionam ca suntem unul din cluburile de fotbal in care Scoala are prioritate si de aceea, majoritatea jucatorilor din aceasta grupa vor fi colegi in toamna la liceu sportiv.

-         Milanneto 2000

MILANNETO – ACADEMICA 3-1

Incepem de fapt cu ultimul joc din campionat, cu un rezultat care este ceva normal la prima vedere. Dar, cei prezenti la acest meci au ramas surprinsi de faptul ca la aceasta categorie de varsta, adversarii nostrii erau de fapt nascuti in anul 1998-1999. Echipa noastra cu majoritatea jucatorilor 2000 – 2001, a castigat jocul spre uimirea tuturor si la sfarsit au fost aplaudati.

Mai dam un exemplu Milanneto – Spiru Haret 1-0, printre adversari aflandu-se jucator nascut in anul 1996 ! Nu vrem sa aratam ca noi suntem mari si tari !!! Vrem sa atragem atentia pe aceasta cale celor care se ocupa de organizarea campionatelor si promitem parintilor ca din sezonul urmator vom face confruntare.

In rest, o grupa in formare pentru fotbalul in ‘11’, o echipa cu ambitii mari ! 

-         Milanneto 2001 – 2002 <

Campionii !!!

Avem o generatie de campioni si ne mandrim cu performantele obtinute de acesti ‘baieti minunati’. Anul trecut au castigat campionatul ce s-a desfasurat la Baza Sportiva Agronomia, anul acesta au mai cucerit un trofeu si este echipa care a depasit performantele generatiei 1997 clasata pe locul II intr-o editie de campionat.

Acesta este doar inceputul baieti! Suntem siguri ca vom sarbatorii si anul viitor !

                                                     Milanneto MAGAZIN 2

                  A marcat doua goluri in marea finala    

 ‘NICO’ 10  - Decarul echipei ales jucatorul turneului 

 

       ANDREI NICOLAS IULIAN

Grupa 2002; Varsta 11 ani; mijlocas central; jucator de picior stang

Elev in clasa a – IV – a la Scoala nr.56 din Bucuresti

Preferinte: Disciplina scolara: Limba si literatura  romana – Robinson Crusoe

Jocuri: FIFA 2013, PES 2013

Desene animate: Bafta Charlie

Hobby-uri: Sport, Drumetii montane

Mancarea pri fotbal?  Eu sunt un elev constiincios   

 

 

Directorul general al CS Milanneto Bucuresti

Domnul Pungan Adrian Vasile informeaza parintii:

La Clubul Sportiv Milanneto Bucuresti orice copil este tratat in mod egal, suntem deschisi la orice propunere venita din partea dumneavoastra, incercam sa fim transparenti, si orice problema ati avea din punct de vedere sportiv si scolar va stam la dispozitie. O singura precizare: un jucator legitimat care paraseste echipa nu va mai fi primit inapoi. Noi de ocupam de transferurile jucatorilor pentru fotbalul de performanta si nu acceptam decat echipele unde copii pot promova si avea un viitor ! 

Formarea grupelor 2004-2005-2006

Acesta este obiectivul prioritar in ceea ce priveste viitorul CS Milanneto. Formarea grupelor inseamna si o pregatire adecvata pe categorii de varsta si inscrierea imediata in campionatele de minifotbal organizate de AMFB. 

CantonamentToti copii legitimati la CS Milanneto vor pleca in luna august in cantonament in statiunea ‘Costinesti’, unde va avea loc actiunea de pregatire centralizata in vederea imbunatatirii si dezvoltarii jocului.

    CS MILANNETO BUCURESTI

       INVITA LA SELECTIE

In zilele de luni si vineri ora 18 :00, la

terenurile sintetice zona Dristor

vis-a-vis de Scoala nr.80, copii cu

varste intre 6 si 12 ani pentru a ne

uimi cu talentul lor fotbalistic si pentru

a fi cooptati in echipele CS Milanneto.

Pentru confirmari privind organizarea

selectiilor, sunati in prealabil la

numerele de telefon:

0724 845 122 ; 0765 606 239       

Antrenor: Cornel Botescu   

                    Redactare grafica si editoriala: Andreea Cristina Botescu

                                                   Milanneto MAGAZIN 4

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
 
Acte inscriere medicul de familie  |  Adeverinta medicala   |  Antrenamente fotbal  |  Antrenamente personale  |  Antrenori fotbal  |  Certificat de nastere  |  Certificat nastere copil  |  Clubul sportiv dinamo bucuresti  |  Drumetii   |  Fotbal cursuri initiere  |  Initiere fotbal copii  |  Inscrieri case marcat  |  Jambiere sport  |  Jocuri fotbal  |  Literatura copii  |  Locul de munca  |  Magazin jocuri  |  Micii formati  |  Nastere apa  |  Numere de telefon  |  Orice categorie de varsta  |  Pantofi sport  |  Performanta sportiva  |  Performante sportive  |  Scoala de fotbal copii  |  Scoala fotbal  |  Scoala fotbal copii cu varsta  |  Teren sintetic  |  Terenurile de fotbal  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.