MidentStyle-clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 1220
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 687
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Colentina, nr. 16, bloc IRIS (A2), Complex ROSE GARDEN,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213802637; 0722452975
-------------------------
Web: Internet
  email: contact.midentstyle@gmail.com
  site: www.midentstyle.ro

 
Tratamentul de albire  
Detalii  video  

  Albirea dintilor este o metoda prin care dintii pot fi albiti, atunci când prin detartraj si periaj profesional nu pot fi îndepartate anumite pete persistente.Pigmentatia deranjanta este astfel albita, fara ca smaltul dintelui si dentina sa fie afectate în substanta lor.

  Tratamentul profesional de albire a dintilor nu este o curatare superficiala, de scurta durata, ci albeste dintii pentru un timp îndelungat, nu doar dintii din fata, ci si maselele, realizându-se o albire uniforma, egala în intensitate, a întregii danturi.

   Allbirea se face pe baza unui gel ( Opalescence ) ce nu are efecte adverse asupra dintilor( testat de-a lungul a 10 ani de experienta). Se efectueaza la domiciliu de catre fiecare pacient sub supravegherea riguroasa a medicului. Dintii se pot deschide la culoare cu pana la 3 nuante (uneori si mai mult).Albirea dintilor este o metoda sigura, fara pierdere de substanta dentara, fara efecte secundare.

   Dupa albirea dintilor poate sa apara eventual o sensibilitate a dintilor la rece sau la cald dar acest inconvenient se poate rezolva prin aplicarea unor geluri fluorizante

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video