Marco Steak House Afisari: 1004
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 391
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Motilor, nr. 67, Alba-Iulia, judetul Alba
-------------------------
Phone: Telefon
  Tel.0728.162.962; 0747.161.899
-------------------------
Web: Internet
  email: exclusiv_automobile@yahoo.com
  site: www.marcosteakhouse.ro

 
Gustari calde  
Detalii  

8. Bulz ciobănesc (200/150//350 gr.)mămăligă, şuncă afumată, brânză aade burduf, ochia                                                                          10 Lei

9. Mămăligă cu brânză şi smântână (200/150/150 gr.)                  9,5 Lei

10. Caşcaval pané (200//250 gr.)                                                   12 Lei

11. Cârnăciori la grătar cu muştar (200//180 gr.)                            10 Lei

12. Omletă cu şuncă şi caşcaval (200 gr.)                                        6 Lei

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
 
Ardei gras  |  Ardei gras rosu  |  Bauturi nealcoolice  |  Bauturi traditionale  |  Carne pui  |  Ciolan afumat fasole  |  Ciolan fasole  |  Ciuperci cu rosii  |  Fasole verde  |  Fructe mare  |  Gustari calde  |  Gustari reci  |  Meniu pui  |  Mozzarella cu rosii   |  Mustar clasic  |  Paste somon  |  Peste cu carne alba  |  Piept pui  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate carne vita  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate romanesti  |  Preparate traditionale  |  Preparate traditionale romanesti  |  Preparate vegetariene  |  Preparate vita  |  Retete preparate  |  Sare piper  |  Sos mustar  |  Sos usturoi  |  Spaghetti carbonara  |  Steak de vita   |  Vanzare vinuri  |  Vinuri rafinate  |  Vinuri romanesti  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.