MULTIMEDIA EVENTS SOLUTIONS Afisari: 926
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 329
SUMAR
-------------------------
Despre noi (1)
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Prosperitatii , nr. 32, Sector 6,sector, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726381882; 0727940468
-------------------------
Web: Internet
  email: office@m-e-s.ro
  site: www.m-e-s.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Multimedia Events Solution a fost infiintata in anul 2007 de catre o echipa de tineri profesionisti. Experienta lor, inca din anul 2005 a dus la o dezvoltare rapida a firmei.

 

MISIUNE

Prin eforturile noastre permanente ne propunem sa oferim  clientilor nostri servicii precum traducere simultana, sonorizare, dj evenimente, karaoke, fotografi evenimente, cameramani evenimente  la diferite evenimente. Standard ridicat si totodata cea mai buna oferta intr-un raport calitate-pret. Unul din avantajele majore de care pot beneficia clientii nostri sunt suportul tehnic si consilirea gratuita. Misiunea noastra este de a oferi solutii optime, bugete realiste si garantia de a ramane unicul furnizor de servicii audio, video, foto.

 

EXPERIENTA

 Experienta am acumulat in timp de la eveniment la eveniment prin dorinta permaneta de a depasi performanta evenimentului anterior. Am capatat experienta, gratie investitiei in echipamente ,   oameni capabili  motivati pentru ca toti clientii  sa beneficieze de servicii  ireprosabile din partea unor profesionisti.Experienta acumulata in timp, se reflecta in calitatea evenimentelor si promptitudinea serviciilor(traducere simultana, dj, sonorizari, karaoke, fotografi, cameramani, editare foto, editare video, suport tehnic, logistica ). Echipa se afla intr-o permanenta interactiune cu nevoile clientilor si  este gata oricand sa ofere solutii viabile si suport tehnic pentru buna desfasurare a evenimentelor.SERVICII

Multimedia Events Solution SRL inchiriaza echipamente pentru toate tipurile de evenimente, de la evenimente mici  pana la congrese si petreceri . Totodata asigura transportul cu masinile din propriul parc auto, montarea, demontarea echipamentelor in locatiile evenimentelor atat in Bucuresti, in orasele din Romania. Asigura asistenta tehnica in timpul evenimentelor cu personal calificat garantand astfel reusita evenimentelor dumneavoastra.

     Multimedia Events Solution  detine echipamente tehnice din toate categoriile: audio, video, lumini, scenotehnica, control, electrica si lucreaza doar cu echipamente ce fac parte din gama profesionala destinata acestor evenimente.

 
Galerie foto (10)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10]
Prezentare video