Lux Foto-Video Afisari: 2447
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Filmari video, fotografi si studiouri foto Vizitatori: 1082
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Alexandriei, , Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0751011001
-------------------------
Web: Internet
  email: foreverfotovideo@yahoo.com
  site: https://www.facebook.com/luxfotovideobucuresti

 
Stil  
Detalii  video  

Stilul portretistic este numit şi stilul traditional, fiind dezvoltat de fotografii de studio din trecut, atunci când fotografia de nuntă era bazată exclusiv pe cadre regizate, create cu multă migală. Rezultatul poate fi spectaculos, atunci când nu deviază către kitch, datorita atenţiei cu care sunt compuse cadrele şi a timpului ceva mai lung avut la dispoziţie pentru pregătirea lor.

Ca stil îmi place să cred că mă situez între fotojurnalism şi potretistică, deoarece vreau ca fotografiile realizate de mine în stil fotojurnalistic să spună povestea evenimentului aşa cum o face o înregistrare video, dar făra a fi plictisitoare, iar cele realizate în stil portretistic să fie pilonii pe care se sprijină această poveste. Îmbinarea celor două stiluri are avantajul de a mă ajuta să fac faţă unui eveniment de la început până la sfârşit fără cameraman, situaţie în care am fost pus de nenumărate ori în 2010, din cauza scăderii bugetelor celor care organizează evenimentele.

Fără lipsă de modestie, pot spune că afirmaţiile anterioare nu sunt simple vorbe şi sunt sustinute de portofoliul meu foto, iar dacă v-am convins, aveţi la dispoziţie numărul meu de telefon: 0751011001

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video