Vrabie Oana - Cabinet Avocat divort Bucuresti Afisari: 666
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 272
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Mihai Bravu, nr. 7, bl. P37A, sc. A, et. 1, ap. 1, interfon 01, Sector 2,, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745095893
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@lexplus.ro
  site: www.avocatdivort.ro

 
Avocat divort  
Detalii  video  

Asigura servicii profesionale de asistenta si reprezentare juridica in mai multe domenii ale dreptului privat, cu deosebire drept civil – dreptul familiei.

Relatiile de familie sunt un domeniu delicat in care  orice nemultumire degenereaza foarte usor intr-un veritabil conflict ce implica emotii si sentimente diverse si ne-am propus sa venim in sprijinul celor care, dintr-un motiv sau altul, au nevoie de sfatul si sprijinul unui avocat.

Prin cele prezentate in cadrul acestui site dorim sa va punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie in cazul in care sunteti in situatia de a lua o hotarare importanta in viata dvs si anume aceea de a divorta.

 

Avocat divort 

Cabinet de avocat “Vrabie Oana” cu sediul in Bucuresti, ofera clientilor sai servicii de reprezentare si asistenta juridica in litigii precum si consultatii juridice in domeniul dreptului familiei.Oferim asistenta juridica pentru divort, partaj, divort din strainatate, stabilire domiciliu minor, stabilire program vizitare, pensie de intretinere, recunoastere hotarari straine, exercitare autoritate parinteasca, samd.

Prin cele prezentate in cadrul acestui site, ne-am propus sa va punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie in cazul in care sunteti in situatia de a lua o hotarare importanta in viata dvs si anume aceea de a divorta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video