LANDRA DESIGN Afisari: 330
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Obloane, rulouri, copertine, jaluzele Vizitatori: 492
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0214344519; 0722195788
-------------------------
Web: Internet
  email: office@jaluzele-rolete.ro
  site: www.jaluzele-rolete.ro

 
Jaluzele orizontale  
Detalii  video  

Cunoscute si sub denumirea de jaluzele venetiene, jaluzelele orizontale din aluminiu, datorita fiabilitatii si durabilitatii, sunt deosebit de practice si usor de intretinut.

Jaluzelele orizontale din aluminiu se pot realiza in doua variante constructive: cu latimea lamelelor de 25 mm sau de 16 mm , într-o gama variata de culori.

Actionarea jaluzelelor se face cu un mecanism automat cu tije de plastic. Ele au un sistem de rotire a lamelelor in plan orizontal si de blocare in plan vertical care permite ridicarea jaluzelelor pana la nivelul dorit.

Aceste jaluzele se pot monta pe orice tip de rama a geamului.

Prin reglajul fin al lamelelor, ele permit controlul perfect al luminilor si umbrelor. Soliditatea materialelor folosite permite mentinerea intacta în timp a culorilor, chiar în contact permanent cu lumina si caldura.

Buna protectie împotriva razelor solare, reglarea intensitatii luminii în încaperi, crearea unei atmosfere intime si întretinerea lor extrem de usoara sunt doar câteva din avantajele oferite de acest tip de umbrire.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video