KARANNA Business Solutions Afisari: 630
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri diverse Vizitatori: 385
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0724444144
-------------------------
Web: Internet
  email: office@karanna.ro
  site: www.evolutiespirituala.ro

 
TERAPIA KARANNA – A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM Pret: 1.780,00 RON luna
Detalii  video  

Terapie, Lumină pentru vindecare, protecție , aliniere , armonie și pace la toate nivelurile

ostul real al programului, pe luna, este de aproximativ 1780 lei / LUNA, cost care include :8 sedinte de terapie = 880 lei2 sedinte de consiliere – 600 leiProgramul zilnic: afirmatii si vizualizari – 150 leiScript audio – 150 leiMeditatii ghidate – 150 lei

DESPRE TERAPIA KARANNA – A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©:

Desi din punct de vedere stiintific se cunoaste destul de putin despre originea si structura Universului, cel mai important concept legat de intelegerea acestuia este faptul ca totul este interconectat. Inainte de Bog-Bang a existat o singura energie, adica o SINGULARITATE. Tot ce se gaseste in acest Univers face parte din acea prima si unica SINGULARITATE, asadar totul este intr-o continua inter-conexiune. Termenul pentru aceasta retea comuna de energie si frecvente se numeste CAMP INFORMATIONAL. Orice schimbare in retea, influenteaza intreaga retea a Universului.

Aceasta insusire a TOTULUI in Univers explica de ce oamenii au capacitatea de a-si influenta sanatatea.

Accesarea campului informational explica modul in care functioneaza vindecarea la distanta sau in persoana. Intentia unei persoane influenteaza campul care la randul sau va influenta persoana asupra careia se lucreaza energetic. Mai mult, campul amplifica intentia, multiplicand-o exponential. Astfel, cu cat este mai mare puterea de emisie a terapeutului, cu atat efectul va fi mai rapid si/sau mai amplu.

Durata terapiei depinde de persoana in cauza si de boala pe care o are, cat si de gradul de implicare al acesteia in fenomenul de vindecare a propriului corp. Astfel, pentru ca terapia sa aiba efecte vizibile este nevoie de minute, ore, zile, sau chiar luni de zile. Uneori o persoana nu doreste vindecarea pur si simplu la nivel subconstient si respinge energia vindecatoare. In aceste cazuri practic nu se poate face nimic, inafara faptului de a anunta clientul ca nu are rost continuarea unei terapii nedorite.

Cauzele ce stau la baza succesului cat si a insuccesului terapiei, stau in convingerile personale ale bolnavului. Daca aveti convingeri interioare de genul „nu cred ca pot fi vindecat prin terapie energetica”, nu este cazul sa mai pierdeti timpul cu acest subiect. Convingerile noastre ne duc mai departe pe drumul vietii sau ne intorc din drum, in functie de modul in care concepem realitatea. Totul tine de perspectiva. CAMPUL INFORMATIONAL reactioneaza la intentiile noastre.

Efectul PLACEBO este cel mai amuzant exemplu prin care medicina a demonstrat involuntar, ca exista vindecare prin metode alternative, energetice. Astfel, daca un grup de pacienti primesc un tratament medicamentos si alt grup primeste bucatele de zahar (sub forma de pastile), grupul care a primit zahar are rezultate de vindecare cel putin la fel de bune ca grupul ce a luat pastile. Rezulta clar ca oamenii se pot vindeca singuri, trebuie doar SA CREADA CA SE POT VINDECA SI SA CREADA IN METODA. 🙂

In diferite culturi, energia campului a fost denumita diferit. De exemplu chinezii o numesc qi, japonezii ki, iar hindusii prana.

Corpurile noastre sunt formate exclusiv din energie in miscare. Materia insasi este energie in miscare. Oamenii de stiinta au demonstrat asta, astfel ajungand in sfarsit, dupa mii de ani, la concluziile la care ajunsesera alte culturi „mai inapoiate”, cu mult inainte de a se inventa stiinta in aceasta civilizatie.

Energia in miscare este LUMINA, care este formata din BIOFOTONI. „Emisie biofotonica” este termenul stiintific pentru fluxul energiei Universale subtile, sub forma de lumina, intre celulele organismelor vii. Atunci cand se formeaza o reactie chimica in organism, aceasta reactie absoarbe lumina. Atunci cand o legatura chimica se desface, lumina este emisa. In fiecare moment, in corp au loc trilioane de reactii chimice care determina emisii si absorbtii de lumina permanente. Asadar, lumina este catalizatorul sau inhibitorul reactiilor chimice in organism, cu alte cuvinte, a VIETII. Fiecare tip de reactie chimica are o frecventa de vibratie specifica. Pentru ca sa se poata forma, lumina din jur trebuie sa isi modifice frecventa asfel incat sa permita formarea reactiei chimice respective. O BOALA ARE ASADAR SI EA, O FRECVENTA PROPRIE, PENTRU CA ESTE CREATA DE CELULE CE CAPATA O ANUMITA FRECVENTA, IN URMA UNOR REACTII CHIMICE NEDORITE.

Omul ca un tot, de asemeni, are propria frecventa, ca o amprenta personala. Desigur, oamenii pot fi catalogati in grupe mari de frecvente asemanatoare, dar niciodata o persoana nu va avea aceeasi frecventa cu o alta, asa cum nici doua amprente nu sunt la fel si cum nici ADN-ul nu este identic mai multor persoane.

Anumite boli, mai ales cancerul, inhiba eliberarea luminii in timpul proceselor chimice de infestare a gazdei, astfel incat sistemul imunitar nu recunoaste agresiunea si nu reactioneaza corespunzator pentru eliminarea bolii.

Lumina coordoneaza viata. Lumina dintr-un organism poate patrunde in alt organism si sa il influenteze, prin intentie, determinand reactii chimice care vor avea ca efect vindecarea sau macar ameliorarea bolii si a simptomelor.

Este important sa va schimbati intentiile si atitudinile, sa fiti pozitivi si optimisti si de asemeni, cei din jurul dvs sa isi schimbe atitudinea fata de dvs si boala dvs, pentru ca energiile lor in felul acest va vor sustine in procesul de vindecare si nu invers. Acest aspect este de foarte mare importanta in timpul terapiei.

In timpul terapiei veti primi instrumente de lucru care sa va ajute ca suport psihic si emotional si pentru accelerarea efectelor terapiei primite. Aceste instrumente constau in afirmatii, vizualizari, script-uri audio, meditatii ghidate, sedinte periodice de feedback si consiliere pentru indepartarea convingerilor contrare din subconstient si care afecteaza negativ procesul vindecarii, veti invata sa va controlati emotiile si sa le puneti la lucru in folosul vostru si nu impotriva voastra si veti invata sa intelegeti natura participativa a vindecarii si rolul vostru in acest proces.

Asta nu inseamna ca faceti voi totul, dimpotriva, veti face numai ce tine strict de voi, adica va veti mentine psihicul si emotiile in frau, pentru ca terapia sa poata lucra eficient.

Terapia functioneaza si fara participarea voastra dar pe termen lung boala poate reveni si din experienta noastra acest lucru se intampla, din cauza ca pacientul nu a eliminat cauza psihica si emotionala a imbolnavirii, ci doar a eliminat efectul, adica boala, prin terapie. De aceea insistam asupra acestui aspect de colaborare si participare activa, pentru efecte permanente.

Terapia este efectuata cu sistemul de vindecare spirituala, energetica si ezoterica A-OUVERTA MANNAS HEALING SYSTEM©. Acest sistem de vindecare spirituala a fost dezvoltat de Anca Bogdan, pe parcursul ultimilor 4 ani. Sistemul este recunoscut international si este acreditat la Institutul IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine).

Toate terapiile de vindecare transmise sunt aliniate celei mai inalte posibilitati de vindecare și Binelui Superior al persoanelor  asupra carora se lucreaza energetic si spiritual ! Doamne Ajuta!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video