KARANNA Business Solutions Afisari: 630
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri diverse Vizitatori: 385
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Craiova, judetul Dolj
-------------------------
Phone: Telefon
  0724444144
-------------------------
Web: Internet
  email: office@karanna.ro
  site: www.evolutiespirituala.ro

 
Curs Proiectia Astrala Pret: 150,00 RON saptamana
Detalii  video  

Proiecţia astrală, sau călătoria astrală este fenomenul paranormal prin care al unei persoane se desprinde de corpul fizic şi călătoreşte, uneori la mari distanţe, faţă de acesta. Mai este cunoscut şi sub numele de decorporalizare sau experienţă extracorporală (Out of Body Experience sau OBE)

Proiecţia astrală se realizează în mod natural în timpul somnului, sau provocată prin diverse tehnici de meditaţie sau de intrare în stări de conştiinţă modificate. Fenomenul de ieşire spontană din trup se produce în anumite circumstanţe, în special atunci când subiectul suferă o traumă psihică sau un accident, sub influenţa anestezicelor sau drogurilor.

Senzaţia de benefică detaşare este urmată de observarea propriului trup de la o înălţime de 2 – 3 metri, sau din unul dintre colţurile camerei, în cazul în care fenomenul se produce în interiorul unei încăperi. Mulţi dintre cei care au trăit o astfel de experienţă povestesc şi despre o repulsie puternică a spiritului faţă de perspectiva de a reveni în corp.

Suntem mai mult decât un trup iar universul nu se limitează doar la realitatea fizică. Conform unor estimări, peste 50 de milioane de persoane au avut experiențe de proiecție în afara corpului fizic, acest număr impresionant sugerând că fiecare dintre noi poate să aibă acces la aceste experiențe, cu destul de mare ușurință. Studiind atent experiențele extracorporale, s-au putut observa caracteristicile lor comune și s-au descoperit anumite chei practice esențiale care îi vor ajuta pe cei interesați să exploreze cu succes dimensiunea vastă și enigmatică ce se deschide atunci în fața lor.

Călătoria astrală era cunoscută în trecut. Egiptenii numeau corpul de lumină, Ka şi au lăsat inscripţii şi desene în piatră care descriu cum sufletul părăseşte corpul uman. Tibetanii îl numesc cel de al doilea corp, cel care găzduieşte sufletul. Mulţi filozofi greci ca Platon, Herodot şi Hermotimus au vorbit despre asta. Chiar şi în biblie scrie, de exemplu în Apocalipsa lui Ioan, dar şi în Epistolele lui Paul din Tars.

 

Materialele de curs sunt in format electronic iar cursurile sunt in format PDF DOWNLOADABIL.

Materialele de curs parcurse anterior raman disponibile in permanenta, pana la terminarea perioadei de acces a cursului.

Veti putea accesa integral toate materialele cursului, fara nicio restrictie. Puteti finaliza cursul intr-un interval maxim de o saptamana de la achizitionarea acestuia, accesand o unitate de curs pe zi, sau il puteti finaliza intr-un interval mult mai redus, daca accesati unitatile de curs intr-un ritm mai rapid. Este decizia dvs.

 Cursantii pot transmite mesaje private instructorului si au posibilitatea sa primeasca raspunsuri prin sistemul intern de mesagerie al site-ului.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video